Wat zijn mockups?

Wat zijn mockups door Tony de Bree

Wat zijn mockups?

Goedemorgen,

Visuals worden steeds belangrijker in je digital marketing plan inclusief voor content marketing, voor personal branding, voor luisterboekmarketing, voor boekmarketing en voor e-book marketing of zoals hierboven voor ‘Groeien zonder te groeien’.

download-823x978-2-1

Groeien zonder te groeien (e-book)

Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie

€ 17,99

Inclusief gratis e-books over minimalisme, resilience en nog veel meer.

Of je nu online wilt gaan sraten naast je vaste baan, full-time online wilt gaan ondernemen, oprichter van een startup bent, een CEO van een scale-up, directeur van een MKB-bedrijf of een familiebedrijf, beeld, geluid en afbeeldingen worden steeds belangrijker. ‘Visual marketing’ online en offline maakt daar een belangrijk onderdeel van uit om online geld te verdienen als ondernemer in crisistijd en als je online wilt gaan starten

Meer: Wat zijn e-covers? & Wat zijn isometrics?

Verschillende soorten mockups spelen daar een belangrijke rol bij. Wat zijn mockups?

‘Een mockup is een model van een ontwerp, product & dienst. In de software-industrie komt het begrip tevens voor om vroeg in het ontwikkelproces het software-ontwerp qua gebruikersinterface te testen en b.v. in de opstartfase en de validatiefase van een startup’.

In visual marketing, kun je verschillende typen ‘mockups’ onderscheiden:

  1. Statistische mockups met een foto of afbeelding van je product of dienst zoals in de foto boven dit blog waarbij kinderen naar een e-cover van ‘Groeien zonder groeien’ kijken boven dit blog. In het echt is dat natuurlijk zo niet gebeurd.
  2. Live mockups waarbij je een video in een afbeelding ziet zoals hier.
  3. Video’s waarin je of statische afbeeldingen ziet of een ander video in de video.

Mockups worden vaak gecombineerd met e-covers om bv online geld te verdienen met e-books of met luisterboeken.

In het volgende blog worden nog meer voorbeelden gegeven en gedemonstreerd van wat je met mockups kunt doen is je personal branding en sales en digital marketing activiteiten. Bookmark ze hier.

Kan ik je ergens mee helpen? Bel me dan op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram  (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message