[NIEUW]: Hybride werken, thuiswerken & managen op afstand voor managers en medewerkers blogs, tips, virtuele diensten en digitale producten

Hybride werken, thuiswerken & managen op afstand voor managers en medewerkers blogs, tips, virtuele diensten en digitale producten door Tony de Bree

[NIEUW]: Hybride werken, thuiswerken & managen op afstand voor managers en medewerkers blogs, tips, virtuele diensten en digitale producten.

Sinds het begin van de Corona-pandemie hebben veel grote en kleine organisaties door de lockdowns snel hybride werken en thuiswerken moeten invoeren binnen de eigen organisatie. En dat was en is niet altijd even eenvoudig voor de betrokken managers en medewerkers die van de ene dag op de andere dag moesten leren hoe ze zelf het beste thuis konden werken, al dan niet samen met een partner en kinderen. 

En managers en andere leidinggevenden moesten ook snel leren hoe ze het beste managen op afstand konden invoeren en organiseren. Hoe ze b.v. hun medewerkers op afstand konden managen, hoe ze ze het beste konden helpen, hoe ze ze moesten gaan beoordelen en welke managementstijl ze daarbij moesten gaan hanteren.  

Om dat structureel te kunnen doen, raad ik je aan deze nieuwe praktische handleiding inclusief checklists voor managers en medewerkers aan te schaffen:

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Populair: De online shakeoutDe Online Gig EconomyZeg je baan op en begin een online bedrijf

Het goede nieuws is dat er al veel kennis en ervaring was opgedaan met hybride werken, thuiswerken en werken op afstand in de jaren’90 van de vorige eeuw bij grote corporates (zie hier) waaronder bij grote  multinationals global banks zoals bij mijn eigen werkgever ABN Amro en in mijn eigen afdelingen en virtuele teams binnen en buiten Nederland als hybride manager. 

Daarom is dit het eerste blog over hoe je hybride werken en thuiswerken het beste binnen je organisatie op een consistente manier introduceert en organiseert en welke handige hulpmiddelen je daarbij het beste kunt gebruiken. 

Als je niets over deze onderwerpen wilt missen, bookmark dan deze berichten

Hartelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!