Online bijverdienen met digitale producten

Online bijverdienen met digitale producten door Tony de Bree

Online bijverdienen met digital producten.

Online bijverdienen in crisistijd is voor veel mensen belangrijk geworden. Online bijverdienen met digitale producten is een goede mogelijkheid zoals in dit artikel wordt toegelicht.

Ik ben in 2001 begonnen om naast mijn vaste baan online geld bij te verdienen met schrijven en verkopen van korte e-books over digital marketing, working at home, online freelancing and making ,oney online (ja, toen al….).

En sinds het begin van Corona nemen inkomsten uit het schrijven en verkopen van digitale producten zoals e-books en luisterboeken in het Nederlands en in het Engels een belangrijke plaats in.

Wat zijn digitale producten?

Digitale producten, ook wel digitale goederen of e-goederen genoemd, zijn immateriele goederen die in digitale vorm bestaan. Voorbeelden zijn e-books, software, downloadbare muziek, audioboeken of luisterboeken (MP3’s b.v.), online video’s en videotutorials (MP4’s), afbeeldingen, online tutorials, logo’s, planners, checklists en werkboeken.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is fast learning? Online geld verdienen met e-booksOnline geld verdienen met luisterboeken 

Goede voorbeelden zijn bv deze Nederlandse e-booksEngelse e-books en luisterboeken

Plan een belafspraak in.

Als jij wilt leren hoe jij naast je vaste baan als plan-b of als aanvulling om je huidige inkomsten als ondernemer online kunt bijverdienen met digitale producten, stuur me dan een email met onderstaand formulier inclusief je mobile nummer of neem contact op via mijn LinkedIn-profiel, dan maken we direct een belafspraak:

  Hartelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
  error: Content is beveiligd !!