Persoonlijk opleidingsadvies

Persoonlijk opleidingsadvies door Tony de Bree

Het kiezen van de juiste opleiding en opleidingsvorm zijn belangrijke keuzes, zeker nu. Niet alleen investeer je je kostbare tijd, energie en geld, ook wil je er zeker van zijn dat de opleiding van je keuze optimaal aansluit bij je persoonlijke leerstijl, je persoonlijk situatie en op jouw persoonlijke right-skilling. En daar help ik je graag bij, op de manier en wanneer jou het het beste uitkomt.

Telefonisch:

Heb je behoefte aan snel persoonlijk en eerlijk opleidingsadvies, of heb je inhoudelijke vragen of praktische vragen over opleidingen? Bel me dan op 06-34387806.

WhatsApp:

Je kunt me ook via WhatsApp bereiken voor opleidingsadvies & andere vragen over alle mogelijkheden voor groepsgewijze en/of individuele personal right-skilling plannen op maat.

Email:

En tot slot kun je me een email sturen via dit formulier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op