Uitzending gemist: Kruispunt met Joris Luijendijk, Femke Halsema en Tony de Bree

De crisis voorbij - KRO-NCRV Kruispunt - Tony de Bree - dagboek van een bankier

Eerder gepubliceerd op www.dagboekvaneenbankier.nl 

Afgelopen zondagavond 22 november 2013, werd door KRO/NCRV het programma Kruispunt uitgezonden onder de titel ‘De crisis voorbij’.  Joris Luijendijk, Femke Halsema, dominee Joost Roselaers en ikzelf als ex-ABN Amro’er en auteur van ‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’. 

Wat er in die 26 jaar echt gebeurd is in en rond ABN Amro.

Meer weten over wat er echt gebeurd is inclusief over ‘de bank van Zalm? Lees dan de juichende recensies over het boek ‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’ over 26 jaar ABN Amro hier en bestel het boek nu direct inclusief het hoofdstuk over ‘De bank van Zalm’ en ‘Epiloog: als je niets verandert, verandert er niets’ met 70 verhalen & 21 cartoons bij je lokale boekwinkel.

En wil je dat ik spreek op jouw bijeenkomst, conferentie of ander event in binnen- en buitenland? Geef dan je informatie hier op of vraag als je bij een grote organisatie werkt een offerte aan via Speakersacademy hier.

En voor wie de uitzending gemist heeft, hierbij de link:

http://www.npo.nl/kruispunt/22-11-2015/KN_1675295

p.s.

Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Aanbiedingen