Wat is doomscrolling?

Wat is doomscrolling door Tony de Bree

Wat is doomscrolling?

met het ‘snoeicanvas’ uit ‘Groeien zonder te groeien’ kun je offline en online negatieve relaties ‘snoeien’. In de praktijk betekent dat op sociale media ‘ontvolgen’. Heerlijk! Dat levert je enorm veel positieve energie en veerkracht op. Daarnaast is het verstandig om ‘doomscrolling’ te beperken of nog beter, helemaal niet te doen.

Wat is doomscrolling?

Doomscrolling is het besteden van een buitensporige hoeveelheid schermtijd aan het absorberen van dystopisch nieuws. Verhoogde consumptie van overwegend negatief nieuws kan bij sommigen leiden tot schadelijke psychofysiologische reacties.

Lees ook: ‘7 digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2021’, ‘Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is een virtuele organisatie?’, ‘Wat is digital right-skilling?’ & ‘Ik ga online starten’ tips & tricks’ 

Of je nu probeert te overleven met je startup of als senior executive in een corporate, het is van het grootste belang dat je niet onnodig tijd, energie en geld verliest met doomscrolling en energieslurpende online en offline persoonlijke en zakelijke relaties. Dat zijn twee belangrijke dingen om succesvol online te starten, te groeien en te schalen tijdens en na deze pandemie.

Maak vandaag een afspraak over hoe jij succesvol geld kunt gaan verdienen in de digitale gig-economy.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol geld kunt verdienen en geld kunt besparen als zelfstandig ondernemer in de digitale gig-economy? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op