Wat zijn tutorials?

Wat is een online tutorial door Tony de Bree

Wat zijn tutorials?

Tutorials, video tutorials en vooral online video tutorials zijn vanaf het begin van de Corona-pandemie een van de belangrijkste manieren om mobiel te leren en thuis te lere voor miljoenen mensen wereldwijd. Als onderdeel van de belangrijke digital trend van online leren, e-learning’.  

Wat is een tutorial eigenlijk? 

Een tutorial is een van de 5 verschillende interactievormen van e-learning. Het is tegenwoordig vaak een korte instructievideo over hoe je iets moet doen en een belangrijk onderdeel van on-demand leren

Ik maak ontwerp en maak verschillende vormen van Tutorials sinds ik bij de Amro Bank op grote schaal e-learning ging ontwerpen en invoeren (zie mijn LinkedIn-profiel). Sinds de opkomst van het Internet en vooral sinds het begin van de Corona-pandemie volg ik zelf vaak video tutorials als onderdeel van mijn eigen permanente digital right-skillingplan en heb ik ook geleerd om video tutorials te maken voor mijn bestaande en voor nieuwe klanten. 

Bij ‘Overlevingsstrategie voor startups kun je er 5 volgen om kostbare tijd en geld te besparen. Zie hier als voorbeeld de introductie van het Startup Model Canvas©.

Leren hoe jij online video tutorials kunt ontwerpen, produceren en verkopen?

Wil je weten hoe jij video tutorials kunt scripten en maken en hoe je ze kunt toepassen bij e-learning in het onderwijs, vul dan dit formulier in onder vermelding van je telefoonnummer en je linkedin-profiel. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

   

   

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!