Een persoonlijk overlevingsplan

Een persoonlijk overlevingsplan door Tony de Bree

Een persoonlijk overlevingsplan.

Het snel maken en uitvoeren van een persoonlijk overlevingsplan gaat over het zorgen voor jezelf, je gezin en de mensen (en huisdieren) die van je afhankelijk zijn. Wat een persoonlijke overlevingsplan is en wat er in staat, leer je in dit blog.

Het gaat om onafhankelijk en zelfredzaam en veerkrachtig,’resilient’, zijn en blijven. Het gaat ook om snel en kort vooruit financieel plannen en budgetteren, zodat je elke noodsituatie persoonlijk en zakelijk rustig en effectief kunt aanpakken en financieel kunt overleven.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is fast learning, Wat is een persoonlijk ontwikkelingsplan? & A la carte leren

Maak nu een belafspraak om snel een persoonlijk overlevingsplan te maken en uit te voeren.

Leren hoe je snel een persoonlijk overlevingsplan kunt maken, uitvoeren en aanpassen als dat nodig is? Maak dan nu een afspraak met me via Linkedin of via dit formulier.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!