Hoe word je een AI-gedreven organisatie?

Hoe word je een ai-gedreven organisatie op www.tonydebreeadvies.nl door Tony de Bree -kl4

Hoe word je een AI-gedreven organisatie?

Terwijl veel corporates, business schools, overheidsinstellingen waaronder universiteiten nog ‘experimenteren met AI’ met proefprojecten, hebben andere typen bedrijven waaronder startups, scale-ups, MKB-bedrijven en zelfs al veel zzp’ers al de slag gemaakt om hun bestaande business model en hun bestaande organisatie snel te transformeren naar een geintegreerd AI-gedreven bedrijfsmodel met een AI-gedreven organisatieontwerp met de virtuele organisatie als structuur: als een van de 7 elementen naast o.a. de cultuur, de waarden en normen, de strategie en de business processen:

Hybride werken, thuiswerken en remote werken en managen staat daarbij centraal.

Hoe je dat doet en managet, leer je in dit nieuwe korte ‘doe-het-zelf’ management eBook:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Digital leaders in succesvolle AI-gedreven bedrijven hebben een radicale en geintegreerde AI-gedreven transformatie doorgevoerd door van hun bestaande business model inclusief hun organisatieontwerp en zakelijk bedrijfsecosysteem naar een Lean & Mean virtueel AI-gedreven bedrijfsmodel, een AI-gedreven organisatiemodel & een AI-gedreven zakelijke ecosysteem als fundering onder het hele AI-gedreven nieuwe bedrijfsmodel.

En dat doen ze met behulp van het AI-Bedrijfsmodel Canvas en andere innovatieve business templates en hulpmiddelen voor snelle integrale organisatieverandering en permanente interne en externe aligning.

Meer: AI-gedreven organiseren, AI-gedreven bedrijfsmodel & Huur Tony in als AI-spreker

Dat is echter bij grote traditionele corporates en bij grote oversheidsinstellingen veel moeilijker dan bij startups, scale-ups, MKB-bedrijven of voor ons als zzp’ers bijvoorbeeld. Waarom? Omdat startups, scale-ups, MKB-bedrijven en zzp’ers met hun virtuele organisatie al ‘Lean & Agile’ zijn en dat graag zo willen houden!

Op AI-gebaseerde applicaties in de Cloud spelen in al deze gevallen een belangrijke rol in een succesvolle en vooral snelle AI-gedreven transformatie. Daarom moet je nu snel actie ondernemen en je bestaande bedrijf integraal veranderen in een Lean & mean AI-gedreven bedrijf met een geintegreerd AI-gedreven implementatieplan.

Dat kun je doen met een van onze nieuwe hybride, online en in-company opleidingen voor ‘AI-gedreven Transformatie & Organisatie’ op www.thevirtuabusinessschool.nl in het Nederlands of Engels met behulp van het AI-Bedrijfsmodel Canvas en andere nieuwe gratis business templates en chatgpt- en Gemini/Google Bard prompts.

En door veel geld te besparen op dure Nederlandstalige managementboeken met Engelstalige management eBooks als digitaal substituut zoals deze online bestseller voor managers, medewerkers en HR-professionals:

AI-Driven Productivity Hacks A Guide for Managers, Employees and HR-Professionals by Tony de Bree - eCover

AI-Driven Productivity Hacks

A Guide for Managers, Employees & HR Professionals

$8.99

Pros

  • Kort eBook
  • Checklists
  • Multiple-choice test
  • Bonus: ChatGPT prompts

Cons

  • List item 1
  • List item 2
  • List item 3

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je snel met je hele organisatie, afdeling of virtueel team wilt leren in een van onze nieuwe on-demand hybride of virtuele AI-gedreven transformatie in het Engels of in het Nederlands hoe je een bestaand groot of minder groot bedrijf snel en geintegreerd in een AI-powered company‘ of te wel ‘AI-gedreven bedrijf’ te veranderen met slimme, innovatieve AI-tools ter ondersteuning van AI-transformatie. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!