Hoe word je een AI gedreven startup?

Hoe word je een ai gedreven startup door Tony de Bree

AI of artificial intelligence biedt veel mogelijkheden om een Lean & Mean startup zonder veel geld op de bank op te richten en een zogenaamde ‘AI gedreven startup’ te worden met een AI gedreven virtuele organisatie, een AI gedreven business model en een AI gedreven verdienmodel. doo o.a. veel hybride te werken, thuis te werken en online te werken zoals je hier kunt lezen en leren:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Wat is een AI gedreven startup?

“een AI gedreven startup is een startup die AI toepast in alle onderdelen van de organisatie, van het organisatieontwerp, als integraal onderdeel van het startup business model inclusief het startup verdienmodel”.

Meer: Wat is AI gedreven organiseren?, Hoe word je een AI gedreven bedrijf? & Wat is het Startup Model Canvas?

En dat kun je realiseren door het startup model canvas te gebruiken inclusief het startup organisatiemodel, uit:

download-1470x1312-1

Overlevingsstrategie voor startups

Zo overleef je een crisis in 5 stappen

€ 20,00

Meer: AI gedreven organiseren, Wat is AI gedreven ondernemen? & Hoe word je een ai gedreven bedrijf?

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je wilt leren in een van onze nieuwe on-demand AI Transformatie & Organisatie opleidingen hoe je een nieuwe of al bestaande startup snel en geintegreerd ‘AI driven’ of te wel ‘AI gedreven’ kunt maken met slimme, innovatieve tools ter ondersteuning van AI transformatie en AI implementatie. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een van de voorbeelden van AI genereerde afbeeldinge met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!