[NIEUW]: Training – ChatGPT voor ondernemingsraden

nieuw-training-chatgpt-voor-ondernemingsraden door Tony de Bree Advies -2

[NIEUW]: Training – ChatGPT voor Ondernemingsraden

ChatGPT biedt veel mogelijkheden voor leden van ondernemingsraden om kostbare tijd en geld te besparen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Tony de Bree gebruikt sinds vorig jaar AI waaronder ChatGPT om ondernemingsraden te helpen in deze crisistijd.

Op basis van die hands-on ervaringen, is het programma voor de nieuwe training ChatGPT voor ondernemingsraden ontstaan. Een korte samenvatting.

Duur: 1 dag

Trainingsoverzicht:
Deze intensieve 1-daagse training is speciaal ontworpen door Tony de Bree om Ondernemingsraden (OR) in Nederland te helpen begrijpen hoe ze ChatGPT kunnen gebruiken binnen de kaders van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR).

De training richt zich op het verkennen van de mogelijkheden van ChatGPT als een waardevol hulpmiddel om OR-leden te ondersteunen bij het uitvoeren van al hun taken en verantwoordelijkheden in het kader van de WOR. Deelnemers leren de relevante juridische en ethische aspecten en worden uitgerust met praktische vaardigheden om ChatGPT effectief in te zetten in de context van medezeggenschap in het kader van de verschillende artikelen van de WOR, de Wet op de Ondernemingraden.

Doelgroep:
De training is bedoeld voor ondernemingsraadsleden, ondernemingsraadsondersteuners, en andere geïnteresseerde partijen die betrokken zijn bij medezeggenschap binnen organisaties.

Meer: De ondernemingsraad – organisatie advies in crisistijd, De ondernemingsraad – opleiding & training in crisistijd & AI-ondersteund schrijven

Leerdoelen:

 • ✔️ Begrijpen van de basisprincipes van de WOR en de relevante bepalingen met betrekking tot informatierechten en overlegstructuren.
 • ✔️ Inzicht krijgen in de mogelijkheden en beperkingen van ChatGPT als hulpmiddel voor Ondernemingsraden.
 • ✔️ Verkennen van de ethische overwegingen en privacyaspecten bij het gebruik van ChatGPT binnen de OR-context.
 • ✔️ Identificeren van toepassingsgebieden waar ChatGPT waarde kan toevoegen aan de werkzaamheden van de Ondernemingsraad.
 • ✔️ Het ontwikkelen van vaardigheden om ChatGPT effectief te gebruiken, inclusief het formuleren van gerichte vragen en het interpreteren van de gegenereerde antwoorden.
 • ✔️ Het opstellen van richtlijnen en procedures voor het veilig en verantwoord implementeren van ChatGPT binnen de Ondernemingsraad.

Aan de hand van casestudies uit de praktijk waaronder bij de Ondernemingsraad Damen Shiprepair Rotterdam, de carve-out van Iqip en de verkoop aan HAL Investments en de verkoop van 100% van de aandelen van Hobre Instruments, zul je o.a. leren hoe je goede ChatGPT prompts kunt maken, het zogenaamde ‘prompt engineering’, en hoe je ChatGPT kunt gebruiken in combinatie met de WOR zelf en andere tools.

De training kan ook incompany worden verzorgd.

Meer weten over het exacte programma? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we onmiddellijk contact op voor een afspraak.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!