Open brief aan Kuipers, Gommers & de kanjers in de Zorg: Ik schaam me dood

Open brief aan Kuipers, Gommers en de kanjers in de Zorg: ik schaam me dood door Tony de Bree

Goedemorgen, 

Ik wilde alle kanjers in de Zorg inclusief Kuipers en Gommers, bedanken voor jullie enorme inzet. En jullie vertellen dat ik samen met veel anderen Nederlanders van de zwijgende meerderheid in Nederland me doodschaam. Alleen weet ik zo lang zamerhand niet meer wat je kan doen. Dus hier komt hij:

‘Thanks voor de enorme inzet en professionaliteit. Respect. Terwijl de mensen in de Zorg verdrinken en weer niet op vakantie kunnen in mei, houden de leden van de 2e kamer en de ‘Haagse journalisten’ en de praatshows op radio en t.v. in onze Twittercratie zich bezig met ‘barbertje moet hangen’ en ‘op naar de Bastille’. En hebben duizenden mensen in Nederland schijt aan jullie op koningsdag en feesten lekker door. 

Bij ongewijzigd zwabberbeleid van de 2e kamer en de regering, gedreven door een griezelige persoonlijke heksenjacht (zie #kutkaag als trendy op Twitter) ondersteund door de mainstreammedia, mogen we straks nergens meer heen vanwege ‘Nederland permanent rood’ en kan ik o.a. niet naar mijn zoon in Frankrijk. 

Ik en vele 60plussers met mij inclusief mijn vrouw zijn gevaccineerd met Astrazeneca en geen centje last. Dus gewoon iedereen vaccineren die wil en stoppen met al die misinformatie, framing en ophitsing via de pers.

De petitie ter ondersteuning van de arts in Breda over het belachelijke ‘fieldlab’ van CDA-staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken laat zien wat de stille meerderheid van Nederland vindt: die staat achter jullie.

Dank jullie wel. 
Tony de Bree

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op