Wat is bedrijfsfinanciering?

Wat is startup change management by Tony de Bree

Goedemiddag.

grootbanken en de Kamers van Koophandel en sites als ikgastarten.nl doen net als bedrijfsfinanciering = externe bedrijfsfinanciering. maar dat is onzin. 

Lees ook:  ‘Wat is verandermanagement?’, ‘Wat is startup bedrijfskunde?’ & ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’ 

Wat is bedrijfsfinanciering?

Bedrijfsfinanciering is noodzakelijke interne en externe financiering die je nodig hebt om je noodzakelijk zakelijke kosten te betalen. Je doet alleen een beroep op externe bedrijfsfinanciering wanneer je zelf niet over de middelen beschikt om een noodzakelijke investering te doen, een online bedrijf, een offline bedrijf of hybride bedrijf te starten of je noodzakelijke werkkapitaal te financieren.

Daarom is het heel belangrijk om je financieringsstrategie te baseren op zoveel mogelijk interne financiering met je online en/of offline verdienmodel door oplossingen samen te maken met en voor snel betalende klanten. 

Maak vandaag een afspraak over hoe je je eigen bedrijf het beste kunt financieren.

Wil je meer weten over hoe jij het beste jouw bedrijf kunt (her)financieren zonder in de financiele problemen te komen of de controle over je bedrijf kwijt te raken in een crisis zoals deze, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op