Wat is just-in-time strategy & change consulting?

Wat is just-in-time strategy & change consulting door Tony de Bree

Wat is just-in-time strategy & change consulting ?

Traditionele strategy & change consultants zijn gewend om met uurtje-factuurtje te werken en opdrachten zo groot mogelijk te maken en zo lang mogelijk bij een klant in dienst te blijven. Ook al is dat helemaal niet nodig. Maar in crisissituaties zoals nu, is die tijd er helemaal niet. Mensen en bedrijven moeten geholpen worden met overleven, niet met groeien: het schip is aan het zinken.

In de oude-normaal ‘groeien-moet’ economie is deze vorm van traditionele strategy & change consulting nog steeds heel gebruikelijk, zelfs sinds het begin van Corona en nu nog steeds. Ik help in lijn met mijn persoonlijke missie en visie sinds Corona en helemaal sinds de inval in Ukraine aan ‘just-in-time strategy & change consulting’ voor o.a. studenten bij een aantal hogescholen, maar ook voor andere klanten waaronder senior executives bij corporates, voor ondernemingsraden, startups, scale-ups en andere MKB-bedrijven. Om te te helpen om te overleven als dat nog kan of anders op tijd het zinkend schip zoals de Titanic, te verlaten.

Wat is just-in-time strategy & change consulting?

Just-in-time strategy & change consulting is op het juiste moment (just-in-time) advies op maat krijgen voor jouw onderneming. Dat wordt mogelijk gemaakt door voor jou relevante kennis, ervaring en informatie in verschillende vormen online en offline op maat en just-in-time (‘op tijd’)  te kunnen vragen en krijgen.

Lees ook: Wat is de digitale economie?, Wat is situationeel change management? & Survival strategies for corporates

Just-in-time strategy en change consulting is bittere noodzaak in tijden van crises en extreme competitie en de online shakeout, zoals sinds het begin van Corona, sinds het begin van de Russische inval in Ukraine. Het gaat immers om overleven……en dan heb je gen onbeperkte tijd.

Daarbij speelt in alle gevallen snelle just-in-time strategiebepaling en vooral digitale strategiebepaling een belangrijke rol in combinatie met de juiste veranderaanpak kiezen….voor het te laat is en jouw schip, (lees ‘jouw bedrijf’) zinkt.

Maak vandaag nog een afspraak voor just-in-time strategy & change consulting.

Als je meer wilt weten over hoe jij als senior manager of ondernemer just-in-time strategy & change consulting op maat kunt krijgen, waar en wanneer jij het nodig hebt, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806, of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!