Upskilling Talent – A La carte leertrajecten voor ondernemers

On-demand leertrajecten door Tony de Bree

Upskilling Talent – Upskilling Talent – A La carte leertrajecten voor ondernemers.

Als je een crisis als de Corona-pandemie wilt overleven als zzp’er niet permitteren om kostbare tijd, energie en geld te verspillen in zombie-opleidingen, met dure trajecten en met langdurige trajecten. Waarom niet? Je wilt direct van start en snel resultaat.

Je moet jezelf snel en just-in-time ‘persoonlijk right-skillen’ inclusief ‘digital right-skilling’ op maat,  afhankelijk van 10 wat je wilt gaan doen en/of 2) waar je de meeste slaagkans hebt:

  1. Als manager en/of werknemer in de traditionele arbeidsmarkt bij corporates & b.v. de Overheid.
  2. Als online en of hybride ondernemer in de nieuwe normaal economie, de nieuwe online ‘klusmarkt’ in de online kluseconomie.
  3. Als hybride ondernemer.

Lees ook:  Wat is de on-demand economie?, Wat is de online kluseconomie?, Wat zijn future skills voor online starters?

Waarom? Omdat de future skills en vooral de digital skills die je voor verschillende omgevingen nodig hebt, compleet anders zijn sinds het begin van de Corona-pandemie. En je als ondernemer geen kostbare tijd, energie en vooral geld wilt verspillen. 

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!