[NIEUW]: Bedrijfsfinanciering voor ondernemers

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers door Tony de Bree

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers

De belangrijkste grote spelers uit de ‘Groeien moet industrie’ in Nederland draaien weer op volle toeren. Aangezien de Overheid, de ‘oude-normaal’ economen en de ‘oude normaal’ belanghebbenden in de Sociaal Economische Raad maar doorgaan het het in stand houden van ‘oude normaal’ economische mythes en met het blijven steunen met miljarden van ‘zombie-bedrijven’, ‘zombie-banen’ en ‘zombie-opleidingen’, start ik vandaag met blogs and tips & tricks onder de titel Bedrijfsfinanciering voor ondernemers.

Dit zijn de drie vragen die je op het gebied van bedrijfsfinanciering voor ondernemers voor jezelf moet beantwoorden als je als ondernemer je bedrijf succesvol wilt starten, slim wilt laten groeien en schalen en/of wilt laten overleven met de juiste overlevingsstrategie:

  • Waarmee ga ik geld verdienen (Verdienmodel)?
    Succesvolle online ondernemers zorgen ervoor dat ze meerdere online & offlline inkomstenstromen, ‘cash-flow’s,  genereren door met relevante oplossingen te komen waar een bepaalde groep klanten voor wil betalen.
  • Hoe houd ik mijn noodzakeljke kosten zo laag mogelijk (Kostenstructuur)?
    Als ondernemer is het heel belangrijk om je opstartkosten en je operationele kosten zo laag mogelijk te houden. En onderscheidt te maken tussen noodzakelijke en niet-noodzakelijke kosten.
  • Hoe ga ik mijn bedrijf financieren (Financieringstrategie)?
    Veel actieve ondernemers en veel starters raken in grote financiele problemen omdat ze de verkeerde financieringsstrategie kiezen, namelijk te onnodige externe financiering via banken, kredietverleners en corporate of private investeerders.

Maak nu een afspraak.

Meer weten over hoe wat jij als ondernemer je bedrijf slim kunt financieren of herfinancieren? Maak dan nu een afspraak met me via dit formulier.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen