[COLUMN]: ‘Het OM en ABN Amro: het net rond Wouter Bos sluit zich’ (fm.nl)

De politiek heeft nagelaten in te grijpen en de media keken de andere kant op: een ‘omzigtje’ dus.

BNR Nieuwsradio berichtte deze week dat de schrijvers van ‘De Staatsbank’ Ivo Bökkerink en Pieter Couwenbergh hadden ontdekt dat het OM meer oud-bestuurders van ABN AMRO na 2008 gaat vervolgen. Logisch en goed nieuws. Bos heeft met ‘de prooi’ als handboek soldaat de ‘foute bankiers’ te verwijderen.

Het ziet er naar uit dat toch iemand bij het Openbaar Ministerie ‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’ (2013) heeft gelezen. Mooi toch? Beter laat dan nooit.

Meer: ‘Wat is framing?’ ‘Wat lezers over ‘Dagboek van een bankier zeggen’, ‘Waarom ik ‘Dagboek van een bankier’ schreef (video)’ & ‘De bank van Zalm’ 

Een mooi voorbeeld van een ‘omzigtje’ van het netwerk rond Zalm en Bos en miljarden belastingggeld sinds 2008. Lees mijn column op fm.nl:

https://lnkd.in/eMt-fi4

p.s. hier is de link naar het e-book: scheelt je weer geld: https://lnkd.in/e8E5GiK

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

9 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!