Corporate AI-kennis en vaardigheden zijn irrelevant als je ondernemer wilt worden

Corporate ai kennis en vaardigheden zijn irrelevant als je ondernemer wilt worden door Tony de Bree -2
De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Wat zijn corporate skills?

Corporate skills of corporate vaardigheden zijn specifieke, persoonsgebonden kenmerken die tot uiting komen in succesvol gedrag binnen een grote bedrijfsorganisatie. Deze competenties bepalen of je geschikt bent voor een specifieke functie en of je past binnen de organisatiecultuur van een grote traditionele onderneming.

Corporate skills zijn irrelevant voor ondernemers.

Sinds het jaar 2000 begon ik te leren om online geld te verdienen vanuit huis als hybride ondernemer en ik ontdekte vrij snel dat, op een klein aantal uitzonderingen na, mijn corporate vaardigheden niet relevant waren om succesvol online vanuit huis geld te verdienen met mijn e-books en software.

Integendeel, ik moest ‘resocialiseren’ zoals ik het noemde.

Lees ook: Wat is de on-demand economie?, ChatGPT en de arbeidsmarkt, Wat is persoonlijk right-skilling?, Wat is digital right-skilling? & Wat is on-demand leren?

En daarom ben ik toen ook al per direct gestopt met het volgen van corporate managementtrainingen, het kopen van corporate managementboeken en het bijwonen van corporate events online en offline. 

Heb dat ook gedaan sinds het begin van de Coronacrisis & nu weer sinds vorig jaar met ChatGPT met het niet volgen van ‘gratis’ online corporate AI-webinars en corporate AI-masterclasses.

download-823x978-10

Persoonlijke ontwikkeling in crisistijd

Zo maak je snel een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan

$8.99

Bonus: een gratis random multi-ple choice test & checklists.

JA, IK WIL GRAAG ON-DEMAND LEERADVIES ONTVANGEN OP BASIS VAN MIJN LINKEDIN-PROFIEL

    p.s. Ook deze foto is weer gegenereerd met AI. Als je wilt leren hoe je dat met Midjourney of Dall-e doet, neem dan even contact op. Twee verschillende keuzesmodules in onze persoonlijke leertrajecten.

    About the Author: Tony de Bree

    Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

    You might like

    error: Content is beveiligd !!