Cyberwarfare – Niet veilige WordPress-sites van alle boeken en e-books van Tony de Bree opgeheven en inhoud verplaatst

Cyberwarfare - Niet veilige Wordpress-sites van de boeken en e-books van Tony de Bree opgeheven en inhoud verplaatst

Cybersecurity – Niet veilige WordPress-sites van alle boeken en e-books van Tony de Bree opgeheven en inhoud verplaatst.

Goedemorgen. Vanwege het groeiend aantal aanvallen op onze WordPress-sites en vooral sinds het begin van de invasie in Ukraine (zie het voorbeeld boven dit blog over een aanval op www.ikgaonlinestarten.nl), worden vandaag alle niet-veilige WordPress-sites voor o.a. ‘Dagboek van een bankier’, ‘Dinosaurier of krokodil’ en ‘De scale-up blueprint’ opgeheven en de inhoud verplaatst naar www.tonydebreeadvies.nl.

Lees ook Blogs op deze site nu ook in het Engels, Frans, Duits, Engels, Ukrains, Pools & Lets te lezentCyberwarfare – Hoe maak je je WordPress site veiliger?

Voor ‘Geld verdienen met jezelf’, ‘Kan het vliegen?’ en ‘Groeien zonder te groeien’ was dat al gebeurd. 

Consequenties van het opheffen en verplaatsen. 

De belangrijkste consequentie van het opheffen en verplaatsen van de belangrijkste blogs en downloads van alle niet-veilige WordPress-sites is dat alle downloadlinks in al mijn Nederlandstalige boeken en Nederlandstalige e-books) niet meer kloppen. Excuses daarvoor.

Heb je vragen over deze verplaatsing of andere vragen over jouw WordPress-sites? Stuur me dan even een e-mail via dit formulier. 

Mvg

Tony

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!