‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen’ als e-book te koop

De scale-up blueprint Zo kun je groeien en schalen nu ook als e-book door Tony de Bree

‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen’ als e-book te koop

Nederlandse E-books en Engelse e-books worden steeds populairder naast luisterboeken. Daarom is ‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen’ nu ook als e-book beschikbaar. Hoe vet is dat?

Je kunt ‘De scale-up blueprint’ aanschaffen als e-book bij Managementboek, bij Bol.com en alle andere online winkels.

Als je de paperback inclusief de templates, de scale-up canvassen en de checklists wilt aanschaffen, kan dat ook nog steeds natuurlijk. 

Lees ook: Wat is de betekeniseconomie?, Wat is het Scale-up Model Canvas©?, Wat is scale-up change management?, Wat is on-demand leren? & Vraag als docent een reviewexemplaar aan

Als je wilt weten hoe je een e-book schrijft en er online geld mee kunt verdienen, lees dan dit blog. En meer weten over boeken schrijven? Lees dan ‘Boeken schrijven voor beginners’.

Meer weten over hoe jij jouw startup & scale-up succesvol kunt veranderen met De scale-up blueprint?

Wil je meer weten over waar voor jou de beste kansen liggen om met De scale-up blueprint’ scale-ups succesvol te kunnen veranderen en schalen? Bel me dan op 06-34387806 of WhatsApp me eerst even, ok?

Mvg

Tony de Bree

p.s. Let’s connect op Linkedin hier of op Instagram hier

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!