De toekomst van jouw werk in 2022: trends, kansen & bedreigingen in de online kluseconomie

De toekomst van jouw werk in 2022 - trends kansen en bedreigingen in de kluseconomie door Tony de Bree

De toekomst van jouw werk in 2022: trends, kansen en bedreigingen in de online kluseconomie.

De wereld om ons heen verandert snel sinds het begin van de Covid-19 pandemie. Dit heeft ook gevolgen voor rollen en functies bij corporates, bij de Overheid, voor zzp’ers en voor het mkb en voor de benodigde soft- en hard skills die je moet aanleren om te overleven in de kluseconomie van 2022. 

Tony de Bree neemt je tijdens deze gratis on-demand online sessie van 1 uur mee naar de toekomst van werk in 2022. Daarbij komen de volgende onderwerpen o.a. aan de orde:

Doelgroepen

Deze online sessies is voor iedereen bedoeld die of 1) hybride wil gaan ondernemen naast een vaste baan vanuit huis met side-hustles of side-gigs of 2) als zelfstandig ondernemer online en offline geld wil verdienen met de juiste soft- en hard skills in de nieuwe normaal economie in 2022.

Ben je benieuwd wat de toekomst van werk jou kan brengen in 2022, hoe jouw persoonlijk right-skillingplan er uit zou kunnen zien en hoe jij kostbare tijd, energie en duizenden Euro’s kunt besparen met jouw persoonlijk on-demand ‘A la carte’ leerprogramma? Meld je dan gratis aan voor een on-demand online sessie op de dag dat het jou uitkomt *.

Korte video’s: The Future of Work – The New Normal , What Is The New Normal EconomyWhat are on-demand eBooks? & Wat zijn korte video’s ?

We horen daarnaast graag wat jouw dromen zijn, kijken naar je achtergrond en mogelijkheden en geven je vrijblijvend een passend eerste kort on-demand werk- en leeradvies rond ondernemen en geld verdienen naast een vaste baan zoals ikzelf vanaf 2001 heb gedaan als zzp’er met je virtuele eenmanszaak, online diensten zoals online consulting, online training & online coaching en digitale producten als e-books en luisterboeken b.v. of in een startup of in een scale-up.

JA, IK WIL GRAAG DE ON-DEMAND ONLINE SESSIE VAN 1 UUR INPLANNEN

  Vriendelijke groeten,
  Tony de Bree

  * Als er nog tijd beschikbaar is op die dag.

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline, @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!