De toekomst van jouw werk in 2022: trends, kansen & bedreigingen in de online kluseconomie

De toekomst van jouw werk in 2022 - trends kansen en bedreigingen in de kluseconomie door Tony de Bree

De toekomst van jouw werk in 2022: trends, kansen en bedreigingen in de online kluseconomie.

De wereld om ons heen verandert snel sinds het begin van de Covid-19 pandemie. Dit heeft ook gevolgen voor rollen en functies bij corporates, bij de Overheid, voor zzp’ers en voor het mkb en voor de benodigde soft- en hard skills die je moet aanleren om te overleven in de kluseconomie van 2022. 

Tony de Bree neemt je tijdens deze gratis on-demand online sessie van 1 uur mee naar de toekomst van werk in 2022. Daarbij komen de volgende onderwerpen o.a. aan de orde:

Doelgroepen

Deze online sessies is voor iedereen bedoeld die of 1) hybride wil gaan ondernemen naast een vaste baan vanuit huis met side-hustles of side-gigs of 2) als zelfstandig ondernemer online en offline geld wil verdienen met de juiste soft- en hard skills in de nieuwe normaal economie in 2022.

Ben je benieuwd wat de toekomst van werk jou kan brengen in 2022, hoe jouw persoonlijk right-skillingplan er uit zou kunnen zien en hoe jij kostbare tijd, energie en duizenden Euro’s kunt besparen met jouw persoonlijk on-demand ‘A la carte’ leerprogramma? Meld je dan gratis aan voor een on-demand online sessie op de dag dat het jou uitkomt *.

Korte video’s: The Future of Work – The New Normal , What Is The New Normal EconomyWhat are on-demand eBooks? & Wat zijn korte video’s ?

We horen daarnaast graag wat jouw dromen zijn, kijken naar je achtergrond en mogelijkheden en geven je vrijblijvend een passend eerste kort on-demand werk- en leeradvies rond ondernemen en geld verdienen naast een vaste baan zoals ikzelf vanaf 2001 heb gedaan als zzp’er met je virtuele eenmanszaak, online diensten zoals online consulting, online training & online coaching en digitale producten als e-books en luisterboeken b.v. of in een startup of in een scale-up.

JA, IK WIL GRAAG DE ON-DEMAND ONLINE SESSIE VAN 1 UUR INPLANNEN

  Vriendelijke groeten,
  Tony de Bree

  * Als er nog tijd beschikbaar is op die dag.

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline, @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!