Een virtueel organisatieontwerp

Wat is een organisatieontwerp door Tony de Bree

Een virtueel organisatieontwerp

Veel organisaties hebben sinds Corona de voordelen ontdekt van een virtueel organisatieontwerp met hybride werken, online thuiswerken & online samenwerken in teams. Tony de Bree legt uit wat een virtueel organisatieontwerp is en hoe je snel virtuele organisatieontewerpen kunt leren opstellen.

Wat is een virtueel organisatieontwerp?

Een virtueel organisatieontwerp omvat alle elementen van virtueel organiseren zoals waarden en normen, strategie, structuur, business processen, systemen, cultuur, mensen & vaardigheden én hun onderlinge samenhang. Die elementen zijn stuk voor stuk hefbomen van integrale organisatieverandering’.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Lees ook: Wat is de online shakeout?, Wat zijn organisatiekosten? & Hoe word je een AI gedreven bedrijf?

Of het nu gaat om het virtueel organisatieontwerp voor corporates, voor startups, voor scale-ups, voor MKB-bedrijven of om het organiseren van een virtuele eenmanszaak voor zzp’ers, doel is om het verschil te maken voor een bepaalde groep klanten waarbij klanten in digital blue oceans het meest voor de hand liggen.

Wat dat zijn en hoe je die bepaalt en vooral integraal invoert in de hele organisatie, leer je met dit nieuwe fast learning zelfstudiepakket met een praktisch ebook, een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis extra ebook in het Engels:

paperbackstack-1

Digital Strategy MappingDigital Leadership In The Online Platform Economy

$8,99

Inclusief een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis ebook.

Maak nu een afspraak.

Leren hoe jij snel verschillende soorten virtuele organisaties kunt leren ontwerpen en snel integraal holistisch in kunt voeren met simpele hulpmiddelen bij corporates, startups, scale-ups en MKB-bedrijven met behulp van ICT? Maak dan nu een belafspraak met me via dit formulier of stuur me een bericht via mijn LinkedIn-profiel.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!