Turnaround consulting in cristijd

Turnaround consulting door Tony de Bree

Turnaround consulting in crisistijd

Managers van corporates, ondernemers bij startups, scale-ups en MKB-bedrijven hebben een hekel aan de term ‘turnaround consulting’ omdat dat voor falen zou staan. De waarheid is dat op tijd turnaround consulting inroepen ook overleven kan betekenen als met de onderneminng de verkeerde kant op gaat.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

De enige keer dat je als senior manager of ondernemer echt faalt, is wanneer je niet op tijd om hulp vraagt of wanneer het niet meer mogelijk is om een ​​turnaround te doen. Dat zijn tegelijkertijd de twee belangrijkse redenen voor de financiele problemen van bedrijven op dit moment.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is een oorzakenanalyse?, Wat is een overlevingsplan?

Het is onvermijdelijk dat je als manager of ondernemer fouten maakt; we helpen je die fouten in je eigen organisatie te corrigeren als het nog mogelijk is.

We helpen corporates, startups, scale-ups en MKB-bedrijven om hun niet-winstgevende ondernemingen integraal te veranderen in een levensvatbare onderneming als dat mogelijk is. Onze specialiteit ligt in het snel begrijpen wat de interne en externe oorzaken van de financiele problemen zijn en daar vervolgens een integraal overlevingsplan voor maken.

Maak snel een belafspraak.

Als je snel een overlevingsplan moet maken en uitvoeren, aarzel dan niet en maak een afspraak door me via dit formulier een e-mail te sturen of stuur me een bericht via mijn linkedin-profiel voor een snelle afspraak.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!