Video marketing voor FinTech startups & scale-ups

Video marketing voor fintech startups door Tony de Bree

Bericht bekijken

Video marketing voor FinTech-startups & scale-ups.

Veel startups hebben in een aantal sectoren zwaar te leiden onder de verschillende gedeeltelijke of gehele lockdowns, waaronder FinTech startups & FinTech-scaleups.

Video marketing voor FinTech-startups & scale-ups. 

In de praktijk blijken zowel klanten, als prospects als mogelijke financierders en investeerders startups & FinTech scale-ups te zoeken en in te willen schakelen via hun smartphone. En daarom zetten succesvoll oprichters ondernemers van startups en CEO’s van FinTech-scale-ups steeds meer pitchvideo’s in voor hun digital marketing strategy. 

Lees ook:  ‘7 digital trends voor zelfstandige ondernemers in 2021’, ‘Wat is video marketing?’,  ‘Wat is een pitchvideo?’,  ‘Wat zijn digitale producten?’ ‘Wat zijn digitale diensten’ 

Sinds het begin van de Corona-epidemie gebruik ik zelf daarom ook steeds meer korte sales & marketing video’s, waaronder de video’s die je onder mijn LinkedIn-profiel, op deze site voor het promoten en vermarkten van o.a. mijn boeken zoals voor Overlevingsstrategie voor startups met de drone-video op deze site en op mijn nieuw WordPress-videosite www.tonydebree.online waar bijna alleen ‘pitchvideo’s’ op staan. Zoals de pitchvideo in de foto boven dit blog:

Check out de pitchvideo met het logo in het glas water

Wil jij video marketing inzetten om jouw FinTech-startup & scale-up te promoten en je online business te laten groeien en schalen?

Meer weten over hoe jij snel video marketing kunt zetten in sales & marketing voor jouw eigen FinTech-startup of scale-up? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier of via de contactbutton rechtsonder op deze site.

Later.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen