Waar hangt de toekomst van jouw werk & inkomen in 2023 van af?

Waar hangt de toekomst van jouw werk & inkomen in 2023 van af door Tony de Bree

Waar hangt de toekomst van jouw werk & inkomen in 2023 van af?

Een recessie kan voor veel managers, werknemers en voor ondernemers problemen veroorzaken en een grote impact hebben op de toekomst van je eigen werk en van je eigen inkomen.

Hoe stressvol de gedachte aan een recessie ook is, het is belangrijk dat je niet in paniek raakt. De eerste vraag is waar hangt de toekomst van jouw werk & inkomen in 2023 van af?

De kans op voldoende werk in welke vorm dan ook en vooral voldoende inkomen, hangt op dit moment in de praktijk van een aantal factoren af.

Of dat nu in de vorm van werk in een vaste baan is, als ondernemer of als je je vaste baan combineert met ondernemerschap als plan-b bijvoorbeeld zoals ik vanaf 2001 heb gedaan. Met hybride werken of thuiswerken:

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Meer: Wat is de online gig economy? Wat is de online shake out? Wat is een persoonlijk right-skillingplan?

Maar de impact van een recessie op jouw persoonlijke werk & inkomen is afhankelijk van:

  1. je relevante kennis en ervaring hebt of snel krijgt of niet;
  2. in bepaalde sectoren werkt of niet;
  3. een vaste baan als manager of medewerker hebt of niet;
  4. zzp’er bent of niet;
  5. een (mede-) oprichter van een startup bent;
  6. directeur van een scale-up bent;
  7. je boven de 50 bent of niet.

Het goede nieuws is dat er voldoende manieren zijn om jouw persoonlijk voor te bereiden op een recessie als je er maar op tijd bij bent en niet wacht tot het ‘officieel’ een recessie wordt. Daarbij is persoonlijke right-skilling cruciaal. Of je nu bij een groot bedrijf wilt blijven werken of succesvol wilt gaan ondernemen naast je vaste baan of full-time zoals ikzelf in 2011.

Maak een afspraak voor jouw persoonlijke leerplan op maat.

Of je nu een vaste baan hebt of zelfstandig ondernemer bent of wilt worden. je moet er voor zorgen dat je relevant voor je werkgever of voor je klanten bent en blijft. Dus stuur me nu hier een email met je persoonlijke informatie en een link naar je linkedin-profiel om snel kennis te maken en te beginnen met je persoonlijk leerplan, je persoonlijke ontwikkelplan en vooral je persoonlijke right-skillingplan, op maat.

Tony de Bree

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!