Wat is een digital blue ocean strategy?

Wat is een digital blue ocean door Tony de Bree

Wat is een digital blue ocean strategy?

Succesvolle online bedrijven waaronder de grote online platforms hebben gemeen dat ze allemaal en digital blue ocean strategy hebben en die consequent uitvoeren. Wat een digital blue ocean strategy is, lees je in dit blog.

Goedemorgen,

Tijdens Corona gaf ik voor het eerst een 1-daagse online workshops voor zorgprofessionals in een Healthcare MBA over ‘van idee tot succesvol opstarten in de zorg’ inclusief het Startup Model canvas© en Fast startup change management.

Ze moeten een eindscriptie schrijven en een ‘blue ocean’, een ‘blauwe oceaan’ definiëren. Ik heb ze laten zien hoe ze een levensvatbare digital blue ocean, een digitale blauwe oceaan konden definiëren en die integraal konden organiseren vanuit het perspectief van digitale klantwaarde in crisistijd met behulp van dit doe-het-zelf e-book en 4 te downloaden canvassen:

paperbackstack-1

Digital Strategy MappingDigital Leadership In The Online Platform Economy

$8,99

Inclusief een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis ebook.

Wat is een digitale blauwe oceaanstrategie?

Een digitale blauwe oceaanstrategie is een digitale bedrijfsstrategie die een relevante digitale klantwaardepropositie creëert en invoert in de hele organisatie als digitale klantpartner, digitale productleider en digitale kostenleider voor een specifieke blauwe oceaanniche van klanten.

Lees ook: Wat is de online shakeout?, Wat is de online kluseconomie? & Wat is een overlevingsplan?

Sindsdien geef ik regelmatig deze online workshops voor studenten, maar ook voor corporates, startups en scale-ups on-demand. Dat wil zeggen, waar en wanneer een bedrijf, bedrijfsonderdeel of team dat wil.

Maak een belafspraak voor een online of in-company workshop van 1-dag.

Verlies geen kostbare tijd, geld en energie met lange zombieopleidingen. Wil je in 1 dag leren hoe je snel een digitale blauwe oceaan voor jouw bedrijf kunt bepalen en snel kunt implementeren? Mail je mobiele nummer en de link naar je LinkedIn profiel via dit formulier. Dan neem ik direct contact met je op om een ​​afspraak te maken voor een online intakegesprek. Of bel me / whatsapp me.

Prettige dag.

Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!