Wat is lokale video marketing?

Wat is lokale video marketing door Tony de Bree

Bericht bekijken

Veel bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen en lokale bedrijven hebben moeite om te overleven sinds het begin van de Covid-19-pandemie. Maar lockdowns bieden ook belangrijke kansen voor grote en kleine bedrijven, waaronder restaurants en winkels. Ze moeten een slimme lokale videomarketing strategie implementeren als onderdeel van hun digitale marketingstrategie.

Wat is lokale video marketing?

Lokale videomarketing is een videomarketingstrategie die zich richt op potentiële klanten binnen een specifieke straal – doorgaans 80 kilometer – van de fysieke locatie van je bedrijf. Het staat ook bekend als locatiegebaseerde videomarketing, buurtvideomarketing of lokale winkelvideomarketing.

Lees ook: ‘Wat is lokale marketing?’,‘Wat is video marketing?’,  ‘Wat is een pitchvideo?’, & Wat zijn digitale producten?’ Wat zijn digitale diensten 

Sinds het begin van de Corona-epidemie gebruik ik daarom zelf steeds meer korte sales & marketing video’s, waaronder de video’s die je onder mijn LinkedIn-profiel, op deze site voor het promoten van o.a. mijn boeken en e-books en op mijn nieuw WordPress-site www.tonydebree.online  waar veel verschillende soorten video’s te zien zijn. 

Wil jij lokale video marketing snel inzetten voor jouw bedrijf?

Meer weten over hoe jij snel lokale video marketing kunt zetten in sales & marketing voor jouw bedrijf? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier of via de contactbutton rechtsonder op deze site.

Later.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!