Welke AI skills moet ik persoonlijk snel leren?

Welke ai skills moet ik leren door Tony de Bree

Welke AI skills moet ik persoonlijk snel leren?

In het snel veranderende wereld om ons heen is het cruciaal om de juiste vaardigheden te hebben en te leren om aan het werk te blijven. Een gebied dat steeds belangrijker wordt, is kunstmatige intelligentie (AI). AI is vooral sinds te lanceren van ChatGPT door open.ai in 2022 industrietakken digitaal aan het transformeren, business modellen aan het inniveren en de manier waarop we werkenfundamenteel te veranderen.

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Om de toekomst van werk voor jouzelf en je gezin te verzekeren, is het essentieel om jezelf de juiste vaardigheden aan te leren op het gebied van AI.

Als manager moet je begrijpen hoe AI de efficiëntie kan verbeteren, kosten kan verlagen, extra inkomen kan generen en innovatie kan stimuleren.

– Als medewerker moet je leren hoe je kunt samenwerken met AI-tools en technologieën om je productiviteit en prestaties te verbeteren. Voorbeelden zijn: ICT-professionals, digital marketeers, HR-professionals, Compliance Officers & Risk Managers.

Als ondernemer in deeltijd moet je leren welke AI- vaardigheden je nodig hebt om bv vanuit huis online geld te verdienen in de online kluseconomie.

– Als ondernemer (zzp’er, startup, scale-up of MKB-bedrijf) moet je in staat zijn om kansen en bedreigingen te identificeren om AI te benutten voor online starten, groeien, schalen en niet te vergeten online te overleven door om het samen met je beste klanten creëren van nieuwe producten en diensten.

Meer: Wat is fast learning?, Wat is ChatGPT en wat kun je er mee? & A.I. outplacement

Daarom met je nu snel actie ondernemen en jezelf snel en op tijd de juiste vaardigheden aanleren op het gebied van AI om de toekomst van jouw eigen werk en inkomen veilig te stellen.

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak voor een persoonlijk ontwkkelingsplan om snel de juiste AI-vaardigheden te leren met welk doel dan ook. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Succes en sterkte als je vaste baan op korte- of op lange termijn op de tocht staat.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
error: Content is beveiligd !!