Digital upskilling & reskilling voor online ondernemers

Wat is digital right-skilling door Tony de Bree

Digital upskilling & reskilling voor online ondernemers.

Er is online veel te doen rond digital upskilling & digital reskilling voor zzp’ers en andere zelfstandige ondernemers  in het post-corona tijdperk in de nieuwe normaal economie.

Wat is digital upskilling?

Digital upskilling betekent dat jij op basis van je persoonlijk competency-profiel en de reele kansen in de online gig economy zo snel mogelijk de juiste digital skills, de juiste digitale vaardigheden, leert die jij als zelfstandig ondernemer nodig hebt om je slaagkans in de nieuwe normaal economie te vergroten.

Lees ook: Wat is een digibeet?, Wat zijn future skills?, Wat is on-demand leren? & Wat is a la carte leren?

Mijn eigen relevante digital upskilling & reskilling activiteiten.  

Wat ik al sinds 2001 als hybride ondernemer heb gedaan en sinds eind 2011 fulltime doe sinds ik opleidingen zelf moet betalen is iedere maand een persoonlijk persoonlijk digital right-skilling plan maken, dat plan snel uitvoeren en dat plan voortdurend bijstellen op basis van de behoeften en problemen van mijn klanten en algemene eisen van de digitale werkmarkt, van de online gig-economy.  In mijn geval van en voor zelfstandige ondernemers in Nederland en wereldwijd.

*** Nieuw in 2022: Gratis werkadvies op basis van je LinkedIn profiel  en/of gratis leeradvies op basis van je LinkedIn profiel ***

Neem nu contact op voor jouw persoonlijke digital upskilling & plan voor zelfstandige ondernemers.

Wil je snel persoonlijke digital right-skilling plan op maat opstellen en snel uitvoeren, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even op dat nummer, ok? Dan spreken we direct af.

Succes!
Tony de Bree

p.s.

Volg me op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!