Een overlevingsplan voor ondernemers

Wat is een overlevingsplan door Tony de Bree

Een overlevingsplan voor ondernemers.

Veel ondernemingen hebben moeite om deze crises te overleven. Om de kans daarop te vergroten, hebben ze een overlevingsplan voor ondernemers nodig. Wat is een ondernemingsplan voor ondernemers is en wat er in staat, lees je in dit blog.

Hoewel veel mensen inclusief de overheid, de media en de traditionele opleidingsinstituten het nog over groeien en groeiplannen hebben, zijn veel senior managers van corporates , mkb-bedrijven en zzp’ers in overlevingsmodus. Ze moeten wel.

Wat is een overlevingsplan voor ondernemers?

“Een overlevingsplan voor ondernemers is een ondernemingsplan, een bedrijfsplan, dat erop gericht is om de in problemen verkerende onderneming (gedeeltelijk) te laten voortbestaan, te continueren of te stoppen.”

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is fast learning? & Wat is een persoonlijk overlevingsplan?

Overlevingsplanning voor ondernemingen:

Overlevingsplanning voor corporates.

Overlevingsplanning voor zzpers.

– Overlevingsplanning voor startups.

– Overlevingsplanning voor scale-ups.

– Overlevingsplanning voor het MKB. 

Maak nu een belafspraak om snel een overlevingsplan te maken of aan te passen.

Meer weten over hoe je snel een overlevingsplan voor jouw onderneming kunt maken, uitvoeren en aanpassen als dan nodig is? Maak dan nu een afspraak met me via Linkedin of via dit formulier.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!