Een persoonlijk snel leren opleidingsplan

Een persoonlijk snel leren ontwikkelingsplan door Tony de Bree

Een persoonlijk snel leren opleidingsplan.

In crisistijd is het maken en snel uit voeren van een snel leren opleidingsplan van levensbelang voor sommige managers, medewerkers & ondernemers. Wat een persoonlijk snel leren opleidingsplan is en hoe je zo’n plan snel maakt en uitvoert wordt in dit blog uitgelegd. 

Wat is een persoonlijk snel leren opleidingsplan?  

Een persoonlijk snel leren opleidingsplan is een bijzonderen vorm van een traditioneel persoonlijk opleidingsplan, waarmee executives, managers, medewerkers en ondernemers snel en op tijd relevante kennis en probleemoplossende vaardigheden leren om een crisis te overleven en persoonlijk te groeien.

Voorbeelden van snel persoonlijke leervormen zijn is online masterclasses, online workshops, online leerleerdit innovatieve snel leren zelfstudie leerpakket over hybride werken, effectief thuiswerken, het managen van medewerkers op afstand en het beoordelen van medewerkers op afstand

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Lees ook: Wat is de online shakeout?, Wat is een overlevingsplan? & Wat is een persoonlijk overlevingsplan?

Meer tips over Fast Learning: Fast Learning Tips.

Contact. 

Wil je snel & op tijd je eigen persoonlijke snel leren opleidingsplan opstellen en uitvoeren met ‘A la carte’ online leertrajecten & self-paced leertrajecten op maat en wil je snel daarmee beginnen, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806. Dan maken we een belafspraak. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
error: Content is beveiligd !!