‘Gebouw met lege kamers’ over belastingparadijzen in Dagboek van een bankier uit 2014 door Tony de Bree

Gebouw met lege kamers in Dagboeboek van een bankier uit 2014 door Tony de Bree

‘Gebouw met lege kamers’ over belastingparadijzen in ‘Dagboek van een bankier’ uit 2014 door Tony de Bree.

Door de Pandora Papers hebben de journalisten van de mainstream-media ‘offshore banking’ ondekt. En hetzelfde geldt voor de politici in de 2e kamer waaronder Henk Nijboer van de PVDA. Weer een mooi voorbeeld van ‘Het is niet nieuw, het is nieuw voor jou’. 

Waarom? van 2001 t/m 2004 werkte ik in de zogenaamde ‘belastingparadijzen’. En in ‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’ (2013) schreef ik daarover in o.a. ‘Gebouw met lege kamers’. 

Lees ook: Wat lezers zeggen over ‘Dagboek van een bankier’, De bank van Zalm: hoe onderzoeksjournalisten het ‘Bos’ in werden gestuurd, Wat is bokito-management?, Wat is een e-cover?‘ & Wat is een mockup?’ 

‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’ is nu ook als e-book beschikbaar. Daar ben ik heel bij mee. Waarom? Omdat je dan tegen lagere kosten kunt lezen wat er tijdens de bank van Zalm vanaf 2008 t/m 2011 echt gebeurd is waaronder in de ‘belastingparadijzen’, verteld door iemand die er zelf bij was, in plaats van de ‘story-telling’ en mythevorming zoals van de schrijvers van ‘De Staatsbank’.

Schaf het e-book dus hier aan (epub) als je wilt lezen wat er echt gebeurd is rond de belastingparadijzen, compliance & KYC tijdens ‘de bank van Zalm’. 

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!