Hoe kun je zo snel mogelijk aan AI-skilling doen?

Hoe kun je zo snel mogelijk aan AI-skilling doen door Tony de Bree -kl

Hoe kun je zo snel mogelijk aan AI-skilling doen door Tony de Bree

Een goede vraag. Er is een aantal dingen die je kunt doen om zo snel mogelijk aan voor jou relevante AI-skilling, aan AI-right-skilling, te doen:

 • ✔️Focus op de voor jou de belangrijkste AI vaardigheden. Niet alle zachte en harde AI-vaardigheden zijn even belangrijk. Focus op de vaardigheden die het meest relevant zijn voor jouw bestaande rol of functie of je volgde carrière- en loopbaanstap.
 • ✔️Maak een persoonlijk ontwikkelingsplan. Afhankelijk van je volgende stap, maak je hiermee snel een relevant ontwikkelplan:
download-701x377-1

Persoonlijke Ontwikkeling In Crisistijd

Zo maak je snel een relevant ontwikkelplan

$8.99

 • ✔️ Volg relevante online cursussen en tutorials. Er zijn veel online cursussen en tutorials beschikbaar die je kunnen helpen om AI-vaardigheden te leren. Dit is een snelle en efficiënte manier om te leren. 1 advies: volg geen zombieopleidingen.
 • ✔️ Volg relevante virtuele events. Je wordt dood gegooid met ‘gratis’, vooral corporate, virtuele events. Pas op. daar heb je weinig tot niets aan. Volg in-house virtualevents op maat.
 • ✔️ Gebruik korte ebooks in het Nederlands of Engels. Aangezien ontwikkelingen veel sneller gaan in de online Engelstalige wereld, gebruik ik zelf vooral Engelstalige digitale produten waronder ebooks om snel dingen te leren. Samen met mijn klanten maak ik dus ook altijd eerst korte Engelstalige E-books in combinatie met andere handige hulpmiddelen zoals dit nieuwe pakket:
AI-Driven Productivity Hacks A Guide for Managers, Employees and HR-Professionals by Tony de Bree - eCover

AI-Driven Productivity Hacks

A Guide for Managers, Employees & HR Professionals

$8.99

Pros

 • Kort eBook
 • Checklists
 • Multiple-choice test
 • Bonus: ChatGPT prompts

Cons

 • List item 1
 • List item 2
 • List item 3
 • ✔️ Doe mee aan relevante online communities en forums. Online communities en forums zijn een geweldige manier om met andere mensen te praten die dezelfde doelen hebben rond AI als jij. Je kunt hier veel leren van anderen en je snel je netwerk met relevante mensen uitbreiden.
 • ✔️ Zoek een relevante mentor of coach die bij je past. Een mentor of coach met voor jou relevante kennis en vooral praktische ervaring kan je helpen om voor jou en met jou snel relevante AI-vaardigheden te ontwikkelen en/of te verbeteren.

Lees ook: Online trends, Wat is de online kluseconomie?, De impact van AI op de arbeidsmarkt & Huur Tony in als AI-spreker @speakersacademy

Hier zijn enkele specifieke tips voor het snel leren van voor jou relevante AI-vaardigheden:

 • ✔️ Begin met de basis. Voordat je je verdiept in meer geavanceerde onderwerpen, is het belangrijk om de basis te begrijpen. Dit betekent dat je voor jou relevante basale AI-concepten. Daar hoef je niet voor naar een dure cursus of een uur managementboek te kopen.
 • ✔️ Oefen, oefen, oefen. De beste manier om voor jou relevante AI-vaardigheden te leren is door te oefenen. Zoek projecten of taken waarmee je aan de slag kunt om je vaardigheden te ontwikkelen.
 • ✔️ Blijf up-to-date. De online niet-corporate wereld van AI is voortdurend in ontwikkeling. En die ontwikkelingen gaan veel sneller dan die in de corporate wereld. Het is belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Volg dus vooral ook die niet-corporate online AI-trends.

Als je deze tips volgt, kun je snel de voor jou relevante zachte en harde AI-vaardigheden leren die je helpen om je carrièrekansen te verbeteren. Welke volgende stap je ook in je loopbaan wilt nemen.

De keuze van welke vaardigheden je leert en hoe, hangt af van je interesses en carrièredoelen. En daar kan ik je bij helpen als je wilt.

Neem contact op.

Wil je weten hoe jij snel de juiste kennis en ervaring en de juiste AI vaardigheden op kunt doen voor jouw specifieke volgende loopbaan of carrierestap, stuur me dan via dit formulier een email, bel me op 063487806 of nog beter, stuur me een WhatsApp-bericht, oké? Dan maken we meteen een afspraak voor een online of offline kennismakingsgesprek en kunt u snel beginnen.

Met vriendelijke groet, Tony de Bree

p.s. Let’s contect op LinkedIn  en volg me op Instagram en eventueel op X in het Nederlands: @dagboekbankier (ik doe weinig to niets op X).

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!