Hoe word je een AI gedreven MKB-bedrijf?

Hoe word je een AI gedreven scale-up - Ai genereerde foto door Tony de Bree

AI of artificial intelligence biedt veel mogelijkheden om je bestaande MKB bedrijf snel en geintegreerd te veranderen in een innovatief AI gedreven MKB-bedrijf. Met een innovatief AI gedreven business model en een AI gedreven organisatieontwerp en een AI gedreven verdienmoddel en AI gedreven kostenstructuur.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Wat is een AI gedreven MKB-bedrijf?

“Een AI gedreven MKB-bedrijf is een MKB-bedrijf dat AI toepast in alle onderdelen van de organisatie, van het AI gedreven organisatieontwerp, als integraal onderdeel van een nieuw AI gedreven business model inclusief een nieuw AI gedreven verdienmodel & een AI gedreven kostenstructuur”.

n dat kun je realiseren door het MKB model canvas te gebruiken

Meer: Wat is AI gedreven organiseren?, Hoe word je een AI gedreven bedrijf? & Wat is het MKB-model canvas?

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je wilt leren in een van onze nieuwe on-demand AI Transformatie & Organisatie opleidingen hoe je een bestaande startup of scale-up snel en geintegreerd ‘AI driven’ of te wel ‘AI gedreven’ kunt maken met slimme, innovatieve tools ter ondersteuning van AI transformatie en AI implementatie. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een van de voorbeelden van AI genereerde afbeeldingen met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!