Hoe word je een AI powered organisatie?

Hoe word je een AI powered organisatie - door Tony de Bree op www.tonydebreeadvies.nl

Hoe word je een AI powered organisatie?

Terwijl veel grote ondernemingen nog experimenteren met AI met proefprojecten, hebben sommige bedrijven waaronder succesvolle corporates, startups, scale-ups, MKB-bedrijven en zelfs al veel zzp’ers de slag gemaakt om hun bestaande business model en hun bestaande organisatie snel te transformeren naar een geintegreerde en aligned AI powered organisatie met behulp van het nieuwe AI Model Canvas en een aantal andere innovatieve canvassen voor snelle AI-transformatie.

Innovatieve AI powered organisaties hebben een radicale en geintegreerde AI transformatie doorgevoerd door van hun bestaande business model inclusief hun organisatieontwerp en zakelijk bedrijfsecosysteem naar een Lean & Mean AI powered business model, een AI powered organisatie & een AI powered business ecosysteem.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Meer: De impact van AI op de arbeidsmarkt, AI powered businessmodel & AI powered organisatieontwerp

Dat is echter bij grote traditionele corporates en bij grote overheidsinstellingen veel moeilijker dan bij startups, scale-ups, MKB-bedrijven of voor ons als zzp’ers bijvoorbeeld. Waarom? Omdat startups, scale-ups, MKB-bedrijven en zzp’ers met hun eenmanszaak al ‘Lean & Agile’ zijn en dat graag zo willen houden!

Op AI gebaseerde applicaties en oplossingen spelen in al deze gevallen een belangrijke rol in een succesvolle en vooral snelle AI implementatie en AI Transformatie & Organisatie.

Daarom moet je nu snel actie ondernemen en je bestaande bedrijf integraal veranderen in een Lean & mean AI powered bedrijf met een geintegreerd AI implementatieplan met behulp van het Ai-model cnvas..

Dat kun je doen met een van onze nieuwe hybride, online en in-company opleidingen voor ‘AI Transformatie & Organisatie’ met behulp van o.a. het AI Model Canvas, het AI Transformatie Canvas en andere nieuwe modellen en hulpmiddelen.

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je wilt leren in een van onze nieuwe on-demand AI Transformatie & Organisatie opleidingen hoe je een bestaand groot of minder groot bedrijf snel en geintegreerd ‘AI powered’ kunt maken met slimme, innovatieve tools ter ondersteuning van AI transformatie en AI implementatie. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een van de voorbeelden van AI genereerde afbeeldingen met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!