Een AI powered business model, wat is dat?

Wat is een AI Powered Business model door Tony de Bree op www.tonydebreeadvies.nl

Een AI powered business model, wat is dat?

Een van de belangrijkste AI trends op dit moment is AI powered organiseren. Zowel voor corporates, als voor startups, scale-ups, het MKB en voor zzp’ers met een eenmanszaak. Daarbij speelt een het snel en geintegreerd invoeren van een AI powered business model een belangrijke rol. Wat een AI powered business model.

Wat is een AI powered business model::

“Een AI powered business model beschrijft hoe een organisatie waarde creëert, levert en benut, in economisch, sociaal, cultureel of andere contexten met behulp van AI samen met klanten, medewerkers en andere stakeholders. AI powered organiseren met behulp van een AI powered organisatieontwerp speelt daar een belangrijke rol in”.

Werken op afstand inclusief thuiswerken en als digital nomad werken, al dan niet in virtuele teams, speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe je hybride werken en werken op afstand inclusief in virtuele teams snel en goed kunt inzetten, leer je hiermee:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Meer: Wat is een AI strategie? Wat is AI transformatie? & Hoe word je een AI-powered organisatie?

Als je het goed bekijkt is een AI powered organisatie een virtuele organisatie. Of je bedrijf nu groot of klein is, als je je bedrijf snel AI gedreven organisatie wilt maken, dan moet je snel en geintegreerd een nieuw AI powered business model invoeren inclusief een nieuw AI powered organisatieontwerp.

Om dat snel en op tijd te kunnen doen, heb je een goed geintegreerd AI-implementatieplan nodig en daar kunnen we je mee helpen.

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je wilt leren hoe je snel een AI powered business model kunt definieren en geintegreerd kunt implementeren in een van onze nieuwe on-demand AI Transformatie & Organisatie opleidingen. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een van de voorbeelden van AI genereerde afbeeldinge met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!