Wat is AI Transformatie?

Wat is AI transformatie door Tony de Bree

Wat is AI Transformatie?

Er is de laatste tijd veel te doen over het aantal banen dat ‘at risk’ is vanwege de snelle ontwikkelingen van AI, van artificial intelligence zoals je in deze twee blogs kunt lezen: 

Daarnaast hebben de snelle ontwikkelingen op het gebied van AI waaronder vooral ChatGPT en op Open-AI gebaseerde apps ook een enorme impact op het bestaande business model en vooral het revenuemodel van mensen met witte boorden beroepen bij o.a. corporates.

Overlevingsstrategie-voor-corporates-Zo-overleeft-uw-bedrijf-de-perfecte-storm-in-5-stappen-door-Tony-de-Bree-ipad

Overlevingsstrategie voor corporates

Zo overleeft uw bedrijf de perfecte storm in 5 stappen

$8,99

De werkgelegenheid is slechts een voorbeeld van de kansen en bedreigingen van AI. Daarom is een geintegreerde aanpak van AI Transformatie, van integraal verander management, bittere noodzaak als je de toekomst van jouw organisatie werk veilig wilt stellen en een digitale leider wilt zijn in de de nieuwe AI-gedreven digitale wereld van de toekomst.

Wat is AI transformatie?

AI-transformatie is het proces van het succesvol digitaal transformeren, digitaal veranderen, door middel van Kunstmatige Intelligentie, om AI te integreren in alle gebieden, in alle elementen van een organisatie en de manier waarop waarde aan klanten wordt geleverd integraal te veranderen.

Lees ook: Wat is AI gedreven organiseren?, Hoe word je een AI gedreven bedrijf?, & Wat is ‘a la carte’ AI leren?

Zo biedt AI b.v. veel mogelijkheden voor het verder bevorderen van hybride werken, thuiswerken en werken op afstand:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Als je het goed bekijkt, is AI transformatie een variant op digitale transformatie met traditionele ICT met als resultaat een virtuele organisatie.

Neem nu contact op.

Wil je meer weten over hoe jij je corporate, je startup, je scale-up of je MKB-bedrijf digitaal kunt transformeren met behulp van AI, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even op dat nummer, ok? Dan spreken we direct af.

Of vul onderstaand formulier in:

  Succes!
  Tony de Bree

  p.s.

  Volg me op LinkedIn of op Instagram.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

  You might like

  error: Content is beveiligd !!