Wat is à la carte AI leren?

Wat is a la carte leren door Tony de Bree

Wat is ‘à la carte AI leren’?

Op dit moment zweven er op Internet inclusief in Wikipedia nogal wat verkeerde definities rond leven lang leren, e-learning en ‘a la carte leren’. Inclsuief rond het om- en bijscholen rond AI (artificial intelligence).

Volgens traditionele opleidingsinstituten die vooral langdurige groepsgewijze opleidingen aanbieden, waaronder universiteiten betekent het ‘aanschuiven bij reguliere colleges offline en online’. Onzin. Wat is het dan wel? ‘

‘à la carte AI leren?’ is

A la carte AI leren is het op basis van je persoonlijke leerstijl, je persoonlijke behoefte en de beschikbare tijd en geld een individueel AI leertraject ontwerpen en volgen met verschillende leervormen en interactievormen in je eigen tempo, in je eigen tijd en waar maar wilt op basis van het ‘a la carte’ leermodel.

Lees ook: ‘Wat is de digitale economie?‘, ‘Wat is de online kluseconomie’?’, ‘Wat is personal right-skilling?, ‘Wat is e-learning?’, ‘‘Wat is jezelf toekomstbestendig maken?’ & ‘Wat is on demand leren?’ 

Vanaf 1985 was ik bij de Amro Bank o.a. als Head of Educational Technology verantwoordelijk voor 1) het op grote schaal ontwikkelen en invoeren van ‘a la carte’ computer based training programma’s en 2) het omzetten van bestaand groepsgewijs onderwijs (intern en extern) naar a la carte leren op maat.

Sinds 2011 gebruik ik het ‘A la carte-model’ opnieuw om on-demand ‘a la carte blended learning-programma’s’ te ontwerpen en opnieuw te ontwerpen voor verschillende niches van klanten, waaronder leidinggevenden, medewerkers , zzp’ers, oprichters van startups, directeuren van scale-ups, voor docenten, voor trainers, voor consultants en voor coaches.

Op basis van het ‘a la carte leermodel’ en een persoonlijk ontwikkelplan en persoonlijk leerplan op maat dat snel kan worden uitgevoerd om te zorgen dat jij deze crisis overleeft. In je eigen tempo, in je eigen tijd en met je eigen individuele leertraject.

Wil je meer tips & tricks over hoe jij succesvol online kunt ondernemen in crisistijd en de mede door AI en ChatGPT ontstane de online shakeout kunt overleven? Bookmark dan deze blogs.

Maak vandaag nog een afspraak en start met jouw ‘a la carte AI leertraject’ wanneer je maar wilt.

Als je meer wilt weten over hoe jij snel de juiste AI gerelateerde soft en hard skills kunt leren in je eigen tijd en je eigen tempo met ‘a la carte AI leren’ als manager, medewerker of ondernemer of als je naast je vaste baan wilt gaan ondernemn, aarzel dan niet om mij te bellen of the appen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

58 Comments

Comments are closed.

error: Content is beveiligd !!