Wat is een AI powered organisatieontwerp?

Wat is een organisatieontwerp door Tony de Bree

Wat is een AI powered organisatieontwerp?

Goedemorgen, snelheid is een van de belangrijkste criteria om snel een nieuwe AI powered organisatie te kunnen ontwerpen en in te richten en om een bestaande organisatie snel integraal te kunnen veranderen. Dat doe je met een AI powered organisatieontwerp

Wat is een Ai powered organisatieontwerp?

Een AI powered organisatieontwerp omvat 7 elementen namelijk waarden en normen, strategie, structuur, business processen, systemen, cultuur, mensen & vaardigheden én hun onderlinge samenhang. Die elementen zijn stuk voor stuk zogenaamde ‘hefbomen van verandering”.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Lees ook: De AI powered organisatie, wat is dat?, Wat is het Organisatieontwerp Canvas? & Het AI model Canvas

Of het nu gaat om het ontwerpen en invoeren van een AI powered organisatieontwerp bij corporates, startups, scale-ups, MKB-bedrijven of om het organiseren van een Ai gedreven virtuele eenmanszaak voor en door zzp’ers, doel is om het verschil te maken voor een bepaalde groep klanten met behulp van het inzetten van AI waarbij klanten in digital blue oceans het meest voor de hand liggen. Wat dat zijn en hoe je die bepaalt en vooral uitvoert leer je in dit nieuwe management ebook in het Engels:

paperbackstack-1

Digital Strategy MappingDigital Leadership In The Online Platform Economy

$8,99

Inclusief een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis ebook.

Maak nu een afspraak.

Meer weten over hoe jij snel en op maat hybride, online of in-company kunt leren om bestaande corporates, startups, scale-ups en MKB-bedrijven AI powered te organiseren met een AI powered business model en een AI powered organisatieontwerp?

Lees dan eerst snel dit nieuwe eBook:

Right-skilling-for-the-AI-powered-economy-How-To-Survive-The-Great-AI-Layoff-In-The-Future-Of-work-Tony-de-Bree-kl2

Right-Skilling For The AI-Powered Economy

How To Survive The Great AI-Layoff In The New Age of Work

$8.99

En maak daarna een afspraak met me via dit formulier.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!