[NIEUWS]: Impact Startup Coach & Online Dragon Bij The Sustainable Business Challenge 2022

NIEUWS-Impact-Startup-Coach-En-Online Dragon-Bij-The-Sustainable-Business-Challenge-2022-door-Tony-de-BreeImpact Startup Coach & Online Dragon Bij The Sustainable Business Challenge 2022.

Goedemorgen,

het is altijd fijn om positieve banden en relaties met je eigen universiteiten te kunnen voortzetten en van elkaar te kunnen leren. In mijn geval zijn dat de Rijksuniversiteit Groningen, de Faculteit Bedrijfskunde en Economie, waar ik in 2001 promoveerde bij de onlangs overleden professor Jacques Boersma.

Impact Startup Coach tijdens de Sustainable Business Challenge 2022.

Het was dus geweldig om net als de afgelopen twee jaar (zie de kop van deze blog van de jury van de GSBC-challenge 2020 toen we elkaar in het echt ontmoetten in Groningen) weer gevraagd te worden om impact startup coach te zijn voor drie verschillende Sustainable Business Challenge teams met studenten van 6 universiteiten tijdens de Sustainable Business Challenge 2022 (SBC) komende week. De afgelopen twee jaar heeft een van ‘mijn teams’ de SBC gewonnen en ik was erg trots op hoe ze hun oorspronkelijke idee hebben omgezet in een haalbaar SBC-businessmodel en verdienmodel vanuit een echt ‘duurzaam’ perspectief en hoe ze hun case op de einde van deze virtuele uitdaging.

Lees ook: Wat is de Nieuwe Normaal Economie?’, ‘Wat is de ‘on-demand economie’?’, ‘Wat is de online gig economy?’, ‘Wat zijn digitale producten?, ‘Wat zijn digitale diensten?’ & ‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Online Dragon in de eindjury van de Sustainable Business Challenge 2022.

Bovendien werd ik opnieuw gevraagd om als online Dragon aan het einde van de Sustainable Business Challenge 2022 deel uit te maken van een zeer vooraanstaande jury om te beslissen wie dit jaar het SBC-winnaarteam van studenten van 6 verschillende universiteiten wordt. Een grote eer….

Sustainable Business Challenge 2022 is een virtueel event. 

Alle SBC-sessies vinden weer online. Ik ben er zeker van dat het hoe dan ook een geweldig virtueel evenement en ervaring voor ons allemaal zal zijn en nogmaals bedankt aan iedereen op de universiteit om me opnieuw uit te nodigen.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

[NIEUW]: how-to eBook: ‘Digital Leadership In The Online Platform Economy’

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!