Snel leren in crisistijd

Snel leren in crisistijd door Tony de Bree

Snel leren in crisistijd.

Snel leren in crisistijd is van levensbelang voor de toekomst van jouw werk en inkomen. Wat snel leren in crisistijd is en hoe jij dat slim en snel kunt doen, lees je in dit blog.

Wat is snel leren? 

Snel leren is het proces van het snel en op tijd verwerven van nieuwe relevante kennis en probleemoplossende vaardigheden met de nadruk op tijdmanagement, op just-in-time. Het is een belangrijke leervaardigheid in crisistijd die het mogelijk maakt om op de snelste en gemakkelijkste manier grote hoeveelheden informatie te verwerven, daarom vereist dit leerproces een juiste aanpak.

Voorbeelden van snel leren werkvormen zijn on-demand videotutorials, online masterclasses, online workshops, korte ebooks en innovatieve zelfstudiepakketten zoals dit snel leren zelfstudiepakket inclusief een kort e-book over o.a. hybride werken, effectief thuiswerken, het managen van medewerkers op afstand en het beoordelen van medewerkers op afstand.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Lees ook: Wat is de online shakeout?, Een persoonlijk overlevingsplan & Een overlevingsplan voor ondernemers

Meer tips over Fast Learning: Fast learning tips .

Contact. 

Wil je meer weten over hoe jij net als ik en veel andere ondernemers wereldwijd met snel leren kostbare tijd, geld en energie kunt besparen met een persoonlijk snel lerenplan. En daar snel mee kunt beginnen als je je wilt omscholen of bijscholen, stuur me dan hier een mail of stuur me een apje naar 06-34387806. Dan maken we een belafspraak. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!