Twee soorten online gigs in de online gig economy

Wat is on-demand consulting door Tony de Bree

Twee soorten online gigs in de online gig economy.

Traditionele management consultants, business consultants, trainers & coaches zijn gewend om met uurtje-factuurtje te werken en opdrachten zo groot mogelijk te maken en zo lang mogelijk bij en klant in dienst te blijven. Ook al is dat helemaal niet nodig. Maar ja, ze moeten immers al hun vaste kosten goed maken inclusief torenhoge salarissen?

Hun inkomen staat in de online gig economy ook op de tocht. Waarom? Omdat er namelijk al lang twee soorten online gigs beschikbaar:

Twee soorten online gigs in de online gig economy. 

  1. Sinds 2001 heb ik ervaring opgedaan met on-line freelancing side hustles, online side gigs vanuit huis en als digital nomad  en sinds het begin van de Corona-pandemie met o.a. short videos en andere online side hustles. om meerdere online inkomstenstromen naast elkaar te hebben.
  2. Sinds 2011 en vooral sinds het begin van de Corona-pandemie met on-demand online business gigs, waaronder on-demand management consulting, on-demand Dragon services, on-demand business consulting, on-demand learning & on-demand business & work/life coaching met extra voordeel en kortingen voor mensen die zijn boeken hebben gekocht en andere klanten. Voorbeelden zijn

Lees ook: Wat is de on-demand economie? , Wat is de online gig economy?  & 7 voordelen van online business gigs voor klanten

Met mijn virtuele eenmanszaak, met virtuele diensten en digital producten. Met lage opstartkosten en lage operationele kosten dus zoals je op www.ikgaonlinestarten.nl kunt zien en lezen.

Op die manier kan ik heel snel schakelen. Met nieuwe on-demand oplossingen starten en ook heel snel stoppen zonder veel te hoge corporate organisatiekosten die ik aan mijn klanten ‘moet’ en vooral wil doorbelasten. Dat zijn namelijk typisch niet-noodzakelijke kosten: kosten die niet noodzakelijke zijn om inkomsten te generen. Zeker in crisistijd.

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw online business gigs. 

Wil jij snel een on-demand een online business gig laten uitvoeren of wil je leren hoe jij online geld kunt verdienen en kosten kunnen besparen in de online gig economy, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806, of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!