Waar draait jouw leven om?

Waar draait jouw leven om door Tony de Bree

Waar draait jouw leven om?

Covid-19 heeft een belangrijke impact gehad en heeft nog steeds een belangrijke impact op ons persoonlijke en professionele leven. En dat geldt zeker ook na de inval in Ukraine. En daarom moeten we allemaal als mens terug naar de basis. Het draait allemaal om pivoting your life, ‘leven omgooien’, zoals ik het noem. Wat is dat ‘je leven omgooien’?

Je leven omgooien betekent teruggaan naar de basis naar ‘waar jouw leven nu echt om draait en zou moeten gaan’. Als die twee dingen niet overeen komen, moet je snel pivoten. Een ‘pivot’ in je persoonlijke leven is een fundamentele verandering in de missie van je leven, het doel van je leven, je purpose in het Engels, die teruggaan naar het ‘waarom’ je leeft. Vaak betekenen dat ook fundamentele veranderingen in je persoonlijke en professionele leven.

Meer: Wat is de on-demand economie?, Wat is on-demand leren? & Wat is outplacement 2.0?

Levensgebeurtenissen of live events kunnen een belangrijke rol spelen in de noodzaak om je leven drastisch om te gooien. Voorbeelden daarvan ernstige ziekte van jezelf of in je omgeving, een overlijden van iemand in je naast omgeving of een reorganisatie bij de organisatie waar je werkt waardoor je je vaste baan verliest. Of zelf beslissen om ontslag te nemen, van baan te veranderen of zzp’er te worden. bv.

Kunnen omgaan met tegenslag en veerkracht zijn belangrijke vaardigheden om dat te kunnen. Deze onderwerpen werk ik verder uit in andere blogs over ‘Werk-privébalans in het nieuwe normaal’

Hulp nodig bij het omgooien van je professionele en privéleven?

Als je wilt praten over hoe je je persoonlijke en professionele leven kunt veranderen in het nieuwe normaal, aarzel dan niet om me te bellen op Skype op tony.de.bree of stuur me hier een e-mail te sturen.

Met vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!