Wat zijn SMART-doelen?

Wat zijn SMART-doelen door Tony de Bree - 2

Wat zijn SMART-doelen? 

Als je een persoonlijk ontwikkelingsplan maakt om deze crisistijd te overleven, is het definieren van SMART-doelen van belang. Wat zijn SMART-doelen? 

“SMART doelen zijn doelen die gebruik maken van de SMART-methode. dat wil zeggen dat ze Specifiek, Meetbaar, Accpetabel, Realistisch en Tijdgebonden moeten zijn”.

SMART-doelen spelen een belanrgijke rol bij het gestructureerd invoeren van hybride werken en thuiswerken voor managers, medewerkers en HR-professionals zoals je in dit nieuwe doe-het-zelf e-book leert:  

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Meer: Wat is de online shakeout?Wat is fast learning? & Wat is een overlevingsplan

Als je oprichter van een startup bent of startup mentor, startup coach of startup trainer, moet je SMART-doelen stellen voor startups zoals je in dit managementboek voor startups leert:

download-1470x1312-1

Overlevingsstrategie voor startups

Zo overleef je een crisis in 5 stappen

€ 20,00

Of dit pakket in het Engels om corporates te helpen overleven inclusief een gratis multiple-choice test, gratis canvassen en checklists

download-823x978-1-1

Survival Strategies For Corporates

How to Survive the Covid-19 Crisis in 5 Steps

$ 8,99

Inclusief een multiple-choice test, corporate change canvassen en checklists.

Fast Learning is daarbij key als je deze crisis wilt overleven: Fast Learning Tips.

Contact.

Als je de online shakeout wilt overleven en succesvol wilt ondernemen, groeien en schalen online als zzp’er, startup, scale-up of ander MKB-bedrijf in de kluseconomie, en je wilt dat snel, effectief en waar dan ook op elk moment doen, stuur me dan hier een email. 

Later.
Tony de Bree

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!