AI leerprogramma’s op maat

Ai outplacement programmas door Tony de Bree

AI leerprogramma’s op maat.

Door de snelle introductie van kunstmatige intelligentie en vooral van ChatGPT wordt veel werk ook in Nederland weggeautomatiseerd en zullen er dus veel ontslagen vallen. Volg daarom een van deze nieuwe AI leerprogramma’s op maat.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Om de toekomst van werk voor jouzelf en je gezin te verzekeren, is het essentieel om jezelf de juiste vaardigheden aan te leren op het gebied van AI als je je bestaande baan kwijt gaat raken. Hier zijn voorbeelden van verschillende opleidingsprogramma’s op maat:

Als manager moet je o.a. leren begrijpen hoe AI de efficiëntie kan verbeteren, kosten kan verlagen, extra inkomen kan generen en innovatie kan stimuleren.

– Als medewerker moet je o.a. leren hoe je kunt samenwerken met AI-tools en technologieën om je productiviteit en prestaties te verbeteren. Voorbeelden zijn: ICT-professionals, digital marketeers, HR-professionals, Compliance Officers & Risk Managers.

Overlevingsstrategie-voor-corporates-Zo-overleeft-uw-bedrijf-de-perfecte-storm-in-5-stappen-door-Tony-de-Bree-ipad

Overlevingsstrategie voor corporates

Zo overleeft uw bedrijf de perfecte storm in 5 stappen

$8,99

Als ondernemer in deeltijd als online ondernemer of als adviseur, trainer en coach b.v. moet je leren welke AI- vaardigheden je nodig hebt om bv geld te gaan verdienen in de online kluseconomie.

– Als ondernemer (zzp’er, startup, scale-up of MKB-bedrijf) moet je in staat zijn om kansen en bedreigingen te identificeren om AI te benutten voor online starten, groeien, schalen en niet te vergeten online te overleven door het samen met je beste klanten creëren van nieuwe producten en diensten.

Meer: Wat is fast learning?, Wat is ChatGPT en wat kun je er mee? & Een persoonlijk ontwikkelingsplan voor AI

Daarom met je nu snel actie ondernemen en jezelf snel en op tijd de juiste vaardigheden aanleren op het gebied van AI om de toekomst van jouw eigen werk en inkomen veilig te stellen. Of dat nu binnen de bestaande organisatie is of als je ontslagen wordt.

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak voor een persoonlijk ontwkkelingsplan om snel de juiste AI-vaardigheden te leren als onderdeel van jouw persoonlijke AI-leerprogramma’.

Vul snel onderstaand formulier in, dan maken we direct een vrijblijvende afspraak:

  Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

  Succes en sterkte als je vaste baan op korte- of op lange termijn op de tocht staat.
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!