Wat is een fast learning plan?

Wat is een fast learning plan door Tony de Bree

Wat is een fast learning plan?

In tijden van crisis is fast learning van levensbelang voor managers, medewerkers en ondernemers. Wat fast learning is wordt in dit blog uitgelegd. 

Wat is een fast learning plan?  

Een fast learning plan is bijzondere vorm van een persoonlijke leerplan, een persoonlijk opleidingsplan,, waarmee executives, managers, medewerkers en ondernemers snel en op tijd relevante kennis en probleemoplossende vaardigheden leren om een crisis te overleven.

Voorbeelden van fast learning leervormen zijn on-demand e-books, online masterclasses en online workshops zoals dit innovatief fast learning leerpakket:

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Lees ook: Wat is de online shakeout?, Wat is self-paced learning? & Outplacement 2.0

Meer tips over Fast Learning: Fast Learning Tips.

Je eigen fast learning plan. 

Wil je snel & op tijd je eigen fast learning ontwikkelingsplan opstellen en uitvoeren met verschillende online fast learning & self-paced leervormen, offline en hybride en wil je snel z.s.m. beginnen, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806. Dan maken we een belafspraak. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!