Wat is sustainable public finance?

Wat is sustainable public finance door Tony de Bree

Wat is sustainable public finance?

Er wordt veel gesproken en gediscussieerd online over sustainable finance. Opvallend is dat je weinig hoort en ziet over sustainable public finance hoewel de Overheid zeker ook sinds het begin van Corona-pandemie al meer dan 80 miljard Euro extra heeft uitgegeven om de oude-normaal economie overeind te houden. 

Wat is sustainable public finance? 

Corporate sustainable finance verwijst naar iedere vorm van financiële dienstverlening met publieke middelen die Environmental, Social & Governance-criteria (ESG’s) integreert in de eigen leiderschapstijl, de eigen strategie, de eigen organisatiecultuur, het eigen bedrijfsmodel en het eigen verdienmodel van alle mensen die in alle geledingen van de overheidssector en de semi-overheissector inclusief in duurzame investeringe werken. 

Meer:  ‘Wat is de nieuwe economie?’, Wat is de betekeniseconomie?, 7 mythes rond de oude normaal ‘groeien moet economie’, Wat is bokito-management?, Wat is minimalisme? & Wat is resilience? 

Echt sustainable public finance en echt authentiek sustainable finance in het algemeen staan centraal in Groeien zonder te groeien. Als werkbaar, duurzaam en praktisch alternatief voor de huidige ‘groeien-moet’ uitgangspunten van de oude-normaal politici, de oude-normaal ambtenaren en de Overheid in het algemeen met de huidige niet-duurzame ‘oude-normaal’ manier van het besteden van publieke middelen op centraal en decentraal niveau bij alle ministeries, de meeste leden van de 2e kamer en de meeste leden van de 1e kamer. 

Maak nu een afspraak.

Als je wilt weten hoe jij in jouw geval succesvol online & offline kunt ondernemen in de betekeniseconomie in jouw geval en in jouw sector, maak dan nu een vrijblijvende afspraak via 06-34387806 (whatsapp), Skype me via tony.de.bree of email me hier.

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!