[NIEUW]: Innovatie: het is niet nieuw, het is nieuw voor jou

Innovatie - het is niet nieuw, het is nieuw voor jou - door Tony de Bree

Het is niet ‘nieuw’, het is nieuw voor jou.

Een van de grote voordelen van ouder worden en hebben mogen leren van echte top-ondernemers, top-professoren, top-docenten en top-coaches is dat je goed onderscheid kunt maken tussen wat echt ‘nieuw’ is en wat niet. Is dat belangrijk? Ja zeker. Waarom?

Omdat dat in het kader van het bestrijden van een persoonlijke of zakelijke crisis nogal wat kostbare tijd, energie en geld scheelt als je in de juiste dingen en mensen ‘investeert’.

En hetzelfde geldt voor welke opleidingen je zou moeten kiezen en welke stappen je zou kunnen zetten om aan het werk te kunnen blijven om b.v. in je eerste levensbehoeften en dat van je partner en je gezin te kunnen voorzien. En welke boeken je al dan niet koopt en leest. Inclusief managementboeken.

Actuele voorbeelden zijn:

Lees ook: Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is de ‘gig-economy’?, ‘Wat zijn digitale producten?‘Wat zijn digitale diensten?’‘Wat is ‘de virtuele eenmanszaak’?’ &  ‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek’ 

En zo kun je nog wel even doorgaan. Zonde van de tijd, van het geld en van je energie dus. Zeker in een crisistijd zoals op dit moment.

Ik zie het resultaat dagelijks als ik businessplannen moet beoordelen van online starters, van studenten en van ondernemers in het MKB inclusief oprichters van startups en directeuren van scale-ups. En hetzelfde geldt voor plannen van grote bedrijven die ik voor Ondernemingsraden moet helpen beoordelen.

Dus vandaar de nieuwe serie blogs op deze site ‘Het is niet nieuw, het is nieuw voor jou’.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!