Isometrisch ontwerp services

Isometrisch ontwerp services door Tony de Bree

Isometrisch ontwerp services. 

Wist je dat ‘isometrisch ontwerpen’ een van de meest populaire digital marketing trends is op dit moment online is en je zo de beste grafische engagement kan bieden die online marketing en visual marketing ooit heeft gezien? Mensen zijn gek op ‘isometrische afbeeldingen’. Het werkt omdat isometrische afbeeldingen vorm, eenvoud en diepte hebben zoals de afbeelding boven dit blog.

Ze roepen de schoonheid van een plat ontwerp op, maar met een extra diepte en dimensie die het visueel aantrekkelijker maken en meer aandacht trekken.

Lees ook: Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is een ‘e-cover’?’, ‘Wat is een ‘mockup’?’, ‘Wat is een ‘pitch video’?’, ‘Boeken schrijven voor beginners’ & Wat is relevant levenlang leren?’

Hoewel het gebruik van isometrische afbeeldingen nieuw is voor digital marketing activiteiten van kleine en middelgrote bedrijven, waaronder zzp’ers, startups, scale-ups en andere MKB-bedrijven, gebruiken grote bedrijven isometrische afbeeldingen al lang voor hun websites en vooral hun sociale media-accounts om constant de aandacht van hun potentiële kopers te trekken en verkopen te genereren voor een lange tijd.

Leren isometrisch ontwerpen als onderdeel van mijn persoonlijk right-skillingplan.

Ik ben zelf sinds het begin van de Corona-pandemie aan het leren om isometrische afbeeldingen te kunnen ontwerpen als een van de hard skills en dan vooral ICT-skills, die ik wilde ontwikkelen als zelfstandig ondernemer. In mijn eigen tijd en in mijn eigen tempo als onderdeel van wat ik ‘leven lang online leren’ noem en ‘digital right-skilling’. Als onderdeel van mijn persoonlijk right-skillingplan voor 2021.

Doel was om ze voor mijzelf te kunnen maken en inzetten voor mijn eigen digital marketing campagnes. En ik maak ze nu ook af en toe voor vrienden en klanten als een onderdeel van mijn nieuwe online inkomstenstromen, als een van ‘Tony’s side-gigs’ met mijn lean & mean virtuele eenmanszaak

Maak nu een afspraak. 

Als je vragen hebt over welke soft- en hard skills, welke ‘future skills’  jij in jouw geval nodig zou hebben als zzp’er of een andere zelfstandige ondernemer, en hoe je die zo snel, zo goed en zo goedkoop mogelijk leert, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via email hier.

Met vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!