Online Bedrijfskunde opleidingen in crisistijd

Online bedrijfskunde opleidingen in crisistijd door Tony de Bree

Online Bedrijfskunde opleidingen in crisistijd

Volg een van de nieuwe fast learning a la carte online opleidingen bedrijfskunde in crisistijd om organisaties slim te organiseren en snel en integraal te kunnen veranderen in crisistijd.

Bedrijfskunde opleidingen inclusief bedrijfseconomie zijn nog steeds populaire studies. Ik heb er zelf ook een aantal mogen volgen waaronder Bedrijfskunde voor Automatiseerders en Internationale Bedrijfskunde en ben er ook in 2001 op gepromoveerd bij de bedrijfskunde-faculteit in Groningen op ‘Transformation of Financial Services companies. How to map and measure customer value creation with relationship capital’.  

Die corporate Bedrijfskunde opleidingen hadden en hebben een aantal uitgangspunten gemeen:

1) dat je altijd een groeistrategie kunt en moet nastreven, 2) dat je organisatie in omvang moet groeien als je meer klanten krijgt en 3) dat je alle tijd hebt om dat allemaal te doen.

In crisistijd zoals nu daar echter geen sprake van. 

Dan moet je als corporate, als startup, als scale-up, als mkb-bedrijf, asl kmo-bedrijf en als zzp’er  overleven en snel integraal veranderen. Dan heb je dus andere methoden en modellen nodig. Vandaar  Bedrijfskunde in crisistijd.  

Wat is Bedrijfskunde in crisistijd?

Bedrijfskunde in crisistijd is het vakgebied dat zich bezig houdt met het just-in-time opzetten en/of integraal veranderen van een organisatie en hoe juiste business strategie en de ondernemingsdoelstellingen zo snel mogelijk kunnen worden geformuleerd en worden bereikt.

Lees ook: Wat is de online shakeout?Wat is fast learning? & Wat is een overlevingsplan?

Online Fast learning leerprogramma’s ‘Bedrijfskunde in crisistijd’.

Bedrijfskunde voor corporates

Bedrijfskunde voor startups

Bedrijfskunde voor scale-ups

Bedrijfskunde voor het MKB 

Bedrijfskunde voor het KMO 

Contact. 

Wil je meer weten over een van de nieuwe ‘online opleidingen Bedrijfskunde in crisistijd’, en wil je snel z.s.m. beginnen, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806. Dan maken we een belafspraak. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!